Sektör FAYDALI SİTELER
Yayınlama Tarihi 20 Şubat 2017
Telefon (0216) 469 22446
Resmi Web Sitesi https://abim.atasehir.bel.tr/
 Atasehir Belediyesi İstihdam Merkezi

Adres: Yenisehir Mahallesi Imar Iskan Bloklari No:2A Atasehir / Istanbul
Telefon: (0216) 469 22446




 Atasehir Belediyesi İstihdam Merkezi



Değerli Ataşehirliler, Göreve geldiğimizde Ataşehir’in yepyeni bir ilçe olarak doğuşunda büyük bir rol üstleneceğimize dair söz vermiştik.

Bugün bu sözü yerine getirmiş olmanın ve ilçemizin “ Sosyal Belediyecilik” alanında örnek model olarak gösterilmesinin gururunu yaşıyoruz. Ataşehirimizi daha modern, yaşanılabilir bir kent haline getirmek, İstanbul’un gözbebeği yapmak için var gücümüzle çalışıyor; alt yapı çalışmalarından sosyal yardıma, kültürden sağlığa, çevreden eğitime ve spora kadar her alanda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ücretsiz karşılamayı görev biliyoruz.

Sizlerin de bildiği gibi işsizlik ülkemizin en büyük sorunlarının başında geliyor. Bizler de bu bilinçle harekete geçtik; Ataşehir’de yaşayan ve iş arayan vatandaşlarımızı, yine Ataşehir’de bulunan işverenlerle buluşturmak için kolları sıvadık.

Bu kapsamda kurumumuz bünyesinde, Ataşehir Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM)’i halkımızın hizmetinize sunduk. Sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışı ile yaklaştığımız işsizlik sorununa arkamızı dönmeden, ülkenin genel ekonomik durumundan bağımsız olarak çözümler aramaya devam edeceğiz.

Vatandaşlarımız için daha mutlu ve yaşanabilir bir Ataşehir yaratmak, bu sosyal yara ile hep birlikte mücadele etmek için diğer belediyelere de örnek olacak Ataşehir Belediyesi İstihdam Merkezi (ABİM)’in çok büyük bir adım olacağına inanıyorum. 


Battal İLGEZDİ
Ataşehir Belediye Başkanı