Sektör Asansörcüler
Yayınlama Tarihi 08 Ağustos 2010
Telefon 0216 427 04 91
Resmi Web Sitesi Asansörlerinize ÜCRETSİZ Check-Up Servis Hizmeti Trio Lift de
Asansörlerinize ÜCRETSİZ Check-Up Servis Hizmeti  Trio Lift de


Telefon numarası : 0216 427 04 91 - 0216 427 04 91 Gsm : 0532 574 66 43

Adres : ORHANTEPE MH. İRFAN SK. NO: 8/CCEVİZLİ-KARTAL/İSTANBUL

Trio Lift den

Asansörlerinize ÜCRETSİZ Check-Up

Asansörlerinizin kullanılabilir durumu ne şekilde çalıştığı ne derece güvendesiniz servisiniz asansörünüzle yeterli derecede ilgileniyormu?
Bunun için müşteri bilgilendirme sistemiyle asansörünüzün incelemesi bedeva.Lütfen Bizimle İrtibata Geçin.
İstanbulun Her Mevkisine Kesintisiz 7/24 Hizmet Garantisi

Asansörlerinizde Güveni Konforu Kaliteyi 7/24 Kesintisiz Servis Hizmetinden Yararlanmak İçin İlk Tercihiniz Trio Lift Profesyonel Asansör Tercihi Asansör Bakım-Servis Hizmeti


7/24 Servis ağıyla kesintisiz hizmetin tek adresi olmaya aday markadır. Zamanında yapılan tespitlerle asansör arızalarına son.Düzenli yapılan bakımlarla inceleme ve onarımlarla birlikte uzun ömürlü parçalarla düşük malliyetli verimli sistemli bir hizmet.Arızalara en kısa sürede müdahale garantisi Trio Lift 8216; te.

Bu hizmete ulaşmak için 7/24 irtibat kurabileceğiniz telefon numaramız
Tel : 0(216) 427 04 91
Wev adresimiz http://www.triolift.com

Asansörlerinizin Emniyeti,Kalitesi Güveni ve Konforu Bizimle Emin Ellerde.


Trio Lift Hakkında

Trio Lift  Sektöründe 30 yıldır hizmet vermiş. İşlem yaptığı her alanda vermiş olduğu taahhütleri eksiksiz yerine getiren. Kalite standartlarını daima yüksek tutan her gün gelişen teknolojiyi aralıksız takip eden Trio Lift müşterilerine en kaliteli ve kesintisiz hizmet verebilmek için kendini her konuda geliştirmeye devam etmektedir.
Öncelikli hedefin müşteri memnuniyeti olduğunu prensip edinen kuruluşumuz müşterilerine kesintisiz ve kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarına devam etmektedir.

Asansör için gerekli olan bakım onarımda asansörünüzün güveni konforu ve sizin rahatınız için asansörden düzgün verim ve güvenilir bir hizmet almak için bizimle Çalışmanız yeterli olucaktır. Asansör kullanımı hariç bulunduğu ortama uygun olarak dekore edilmelidir. Dekoratiflik için gerekli olan ihtiyaçları belirleyen personelimiz asansörün bulunduğu ortama en uygun hali getirerek modernizasyon işlemlerini bulunduğu ortama en uygun şekilde tamamlamaktadır.

Kalite politikası olarak; müşteri ihtiyaç ve beklentileri esas olarak uluslararası kalite ve normlara uygun mal ve hizmetlerimizi sürekli geliştirmek, kaynaklarımızı  etkin ve en verimli şekilde kullanmaktır. Trio Lift prensip olarak kaliteden, emniyetten kesinlikle ödün vermemeyi ilke edinmiştir.
''Kalitemizden ve Uygun Fiyatlarımızdan Faydalanmayı Sizleri' de Trio Lift' e Bekliyoruz.Asansör Bakım Asansör Montaj ve Revizyon Konusunda İstikrarlı Kalıcı Çözümler Üretmeyi Hedef Edinen Trio Lift''

MONTAJ

Trio Lift Asansör montaj konusuna verdiği ehemmiyet de sınırsızdır. Montajını gerçekleştirdiği asansörlere belli bir süre garanti kapsamında servis hizmeti vermektedir. Montaj işlemleri uzman ekiplerden oluşmaktadır. Oluşabilecek tüm problemleri önceden hesaplayan personelimiz sorunsuz bir asansör kullanımı için yapılması gereken tüm işlemleri eksiksiz olarak yerine getirmektedir.

BAKIM

Bir asansör ne kadar iyi olursa olsun, iyi bakım yapılmadığı sürece güvenli, verimli ve sürekli bir işleyişe
sahip olamaz. Trio Lift, sürekli hareket halinde bulunan teknik servis ekipleri ile arızalara çok hızlı müdahale edebilmektedir. Arızasız, sorunsuz, güvenlikli asansör istemek hakkınızdır. Hızlı, kaliteli servis hizmetleri ile asansörlerinizin yeni ve yıllarca verimli çalışmasını temin etmek bizim işimizdir Trio Lift. Her marka asansörünüze itina ile gerekli tüm Bakım ve Onarım işlemi güvenli bir şekilde yapılmaktadır.

Çoğalan yüksek yapılanma ile birlikte Asansör kullanımı  günlük kullanımlarımızın arasına girmiştir. Kullandığımız asansörün ne derece güvenli olduğu ve ne kadar kullanıma hazır olduğuna dair bilgi eksikliği, gerekli bakımının olmayışı asansörün bizim hiç beklemediğimiz bir zaman içinde asansörde mahsur kalacağımızın habercisidir.Bu tür bir olaya maruz kalmamak için asansör bakımı kaçınılmazdır.

Asansörler kullanım amacı gereği tüm gün çalışan makinelerdir. Bu yüzden revize edilmesi gereken bakımı tam detaylı sağlıklı bir şekilde yapılmayan asansörler kısa aralıklara arıza vermektedirler. Asansörlerinizde sık sık problem yaşamak istemiyor asansörünüz için gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorsanız yapılması gerekenleri aşağıda sıraladık.

Periyodik Bakım

Asansörünüzün verimi ve sağlıklı çalışması için gerekli ayarların onarımların zamanında gerekli olan müdahalenin yapılması sonucu asansörden en verimli şekilde yararlanmak için düzenli tam teşekküllü bakıma ihtiyaç duyulur. Bunun için 7/24 kesintisiz hizmet veren Trio Lift hizmetinde sınır tanımayan personeliyle birlikte sizlerin can güvenliği ve tasarrufu için gösterdiği ilgi alaka ve ehemmiyetle tanışmak isterseniz lütfen bizimle irtibata geçiniz.
    Aşırı yük sisteminin kontrolü
    Kat ve kabin içi işletme talimatlarının kontrolü
    Yangın söndürme cihazının yerinde ve çalışır olduğunun kontrolü,
    Kabin üstü platformunun temizlenmesi,
    Kabin ALARM ve DUR (varsa) buton/düğmesinin kontrolü
    Kapıların menteşe, kilit ve fiş kontaklarının kontrolü
    Motor fren ayarının kontrolü ve (gerekiyorsa) ayarı
    Kumanda panosunun kontrolü ve temizlenmesi
    Motor kontaktörlerinin kontrolü ve temizlenmesi
    Taşıyıcı çelik halatların kuyu boyunca kontrolü
    Göstergelerin, yön ışıklarının, buton yerlerin işlerliği ve tüm ampullerin kontrolü
    Katta durma hassasiyetinin kontrolü ve (gerekirse) ayarı
    Yağ ve rulman gresi seviye kontrolü ve temizlenmesi,
    Makine dairesinin temizlenmesi
    Kabin ve Karşı Ağırlık yağdanlıklarının (gerekirse) ayarı,
    Makine / Motor temizliği ve ekipman lastiği kontrolü,
    Kabin üstü Revizyon anahtarının kontrolü
    Otomatik kapı kat ve kabin eşiklerinin temizlenmesi

Emniyetiniz

Asansörlerinizi güvenlik için gerekli standartlara getirmek.

Tasarruf

Asansörün başlıca masraflarını gözden geçirmek ve masrafları azaltmak.

Dizayn

Asansörünüzü bulunduğu ortama göre şekillendirmek

Performans

Asansörünüz gerekli performansı yetersin mi? Performansını en yüksek seviyede tutmak.

REVİZYON (Modernizasyon)

Teknolojisi eskimiş sorunlar çıkaran asansörlerinizi günümüzün teknolojisi ile yenileyerek sorunsuz hale getiriyoruz.  Bütçenize uygun seçilmiş en iyi teknolojileri size kazandırmamızı istermisiniz.
Zaman içerisinde yıpranmış ve tehlike arz eden asansörler hem görünüm açısından hemde güvenlik açısından tehlikeli durumlar meydana getirebilir.
Modernizasyon asansörünüze sadece estetik yenilik getirmez, asansörünüzün zaman içinde yitirdiği ya da hiç sahip olmadığı fonksiyonların yanında, yeni güvenlik standartları, daha az bekleme süresi, seyir konforu, düşük arızalanma oranı ve enerji tasarrufu da sağlar.
    Asansör kullanıcılarının güveni ve  rahatı için
    Teknolojik Değişimlere Uyum Sağlamak için
    Daha iyi bir performans  için
    Vakit kaybı ve tasarruf için
Trio Lift olarak biz sizler için gerekli bütün güvenilir ve kusursuz hizmet vermek için tam teşekküllü kesintisiz hizmeti prensip edinen firma olarak. Daima sizin yanınızdayız, bizimle iletişim kurmanızı bekliyoruz.


Asansör

Asansör, dikey ve yatay* olarak yük ve insan taşımada kullanılan bir araçtır. Asansör, özellikle şehirlerde vazgeçilmez bir araç olmuştur. Şehirlerde gittikçe artan arsa değerleri sonucu daha yüksek binalar yapılması, insanların üst katlara ulaşabilmesi için asansörleri zorunlu kılmıştır. Ayrıca inşaatlarda ve fabrikalarda yük taşıyan asansörler de mevcuttur.

Asansörler olmasaydı kentlerde pek çok insanın barındığı yüksek yapılar ve gökdelenler kurulamaz, birçok sanayi kolu gelişemezdi.

Tarihçe

19. yüzyılda bazı maden ocakları ve fabrikalarda, kömür ve gerekli maddelerin taşınmasında yük asansörleri kullanılıyordu. İnsanların can güvenliğini tehlikeye atmayan ilk asansörler 19. yüzyıl ortalarında yapıldı. Bu döneme kadar kentlerdeki yapılar insanların merdivenle yukarı çıkabileceği yükseklikte, en çok beş altı katlı yapılıyordu.
Bu güvenli asansörler buhar gücü ile çalışıyordu. Bu asansörlerde buhar makinesi bir tamburu döndürüyor, asansör kabinini çeken halat da tıpkı makaralı balık oltalarında olduğu gibi bu tamburun üzerine sarılıyordu.

1870-1900 yılları arasında çoğunlukla hidrolik asansörler kullanıldı. Bu sistemde, yarısı yapının en üst katından yere kadar inen, öbür yarısı da temelin altında toprağa gömülü olan çelikten bir silindir asansör boşluğunu oluşturuyordu. Asansörün kabini de bu silindirin içinde aşağı yukarı hareket eden çok sağlam bir çelik pistonun üzerine oturtulmuştu. Silindire basınçlı su pompalandığında aşağıya iniyordu. 1890'dan sonra elektrik motorları yaygınlaşınca hidrolik asansörlerin yerini elektrikli asansörler aldı. Bugün kullanılan asansörlerin hemen hepsi elektriklidir.

Elektrikli Asansörler

Eski asansörlerde kullanılan halat sarmalı tambur sistemi, buhar makinesi yerine bir elektrik motoruyla döndürülerek bugün de bazı asansörler de uygulanır. Ama elektrikli asansörlerin çoğu artık çekmeli tiptedir. Bu asansörlerde, askı halatlarının bir ucuna asansör kabini, öbür ucuna da kabinin ağırlığını dengeleyen bir karşı ağırlık bağlanmıştır. Askı halatlardan her biri, asansör boşluğunun tepesine yerleştirilmiş bir kasnağın ya da makaranın üzerindeki ayrı bir yive oturur. Bir elektrik motoruyla çalışan bu makara döndükçe halatları hareket ettirir. Böylece asansör bir yöne doğru yol alırken karşı ağırlık ters yönde hareket eder.

Bugünün asansörleri, kabinin çok hızlı inip çıkmasını ve en üst ya da en alt kat hizasını çıkmasını ve en üst ya da en alt kat hizasını geçmesini önleyen birçok güvenlik düzeneğiyle donatılmıştır. Bu düzenekler çalışmasa bile, asansörün en üst katı geçerek tepedeki aygıtlara değecek kadar yükselmesi olanaksızdır. Çünkü kabin en üst kata ulaştığında karşı ağırlık, kuyu dibinde bulunan tamponların üzerine oturur böylece halatlar gevşediği için kabini daha yukarı çekemez.

Modern asansörlerden bazıları da pistonlu-elektrikli tiptedir. Bunlar tıpkı eski hidrolik asansörler gibi çalışır, yalnız paslanmayı ve donmayı önlemek için su yerine yağ kullanılır. Silindirin içine elektrikli bir pompayla basılan yağ elektrikli vanalara boşaltılır. Bu asansörler çok yüksek olmayan yapılarda, özellikle de ağır yüklerin kaldırılması için fabrikalarda ve uçak gemileri ile otomobil yıkama-yağlama istasyonlarının yükseltici platformlarında kullanılır.

Elektronik Denetimli Asansörler

Elektrikli asansörlerin yaygınlaşmasından sonra bile, asansörün iniş çıkışını denetlemek ve kabin kapılarını açıp kapatmak için uzun süre asansör görevlilerine gerek duyuldu. Yolcuların kabindeki düğmelere basarak asansörü kendi kendilerine çalıştırabilmeleri 1890'lara rastlar. Başlangıçtaki küçük kabinli ve çok yavaş olan bu asansörler ancak konutlarda ya da az sayıda insanın girip çıktığı birkaç katlı iş hanlarında kullanılabiliyordu.

Elektronik bilimi ilerledikçe, işlek yapılarda kullanılan hızlı asansörler için otomatik denetim sistemleri geliştirildi. Bu otomatik elektronik aygıtlar, birkaç asansörü olan yapılarda aynı zamanda görev dağıtımı yapan bir "komuta tablosu" işlevini görür. Bu aygıtlar verilen programa uygun olarak asansörlerin iniş çıkış yönünü yolcu trafiğine göre düzenler. Yaklaşık 30 yıldır yüksek yapılardaki asansörlerin çoğu tam otomatiktir. Bu asansörler insan eliyle denetlenen asansörlerden çok daha verimli, hızlı ve güvenilirdir.

Otomatik Asansörler

Otomatik asansörlerin kabininde, kapının bir ya da iki yanında yerleştirilmiş bir panelde yapının her katı için numaralı bir düğme bulunur. Asansöre binen kişinin yapacağı tek şey çıkmak ya da inmek istediği katın düğmesine basmaktır. Sonradan binen yolculara asansörün hangi katta duracağını haber vermek için, basılan düğmenin içinde bir ışık yanar.
Düğmeye basıldıktan sonra çok kısa bir süre sonra kapılar otomatik olarak kapanır ve asansör kendiliğinden harekete geçer. Duracağı kata yaklaşırken de gene otomatik olarak yavaşlar ve kat kapısıyla aynı düzeye geldiğinde durur. Asansör yukarı çıkarken, yapının koridorlarındaki asansör kapılarının yanında bulunan panelin çıkış düğmelerine basan başka yolcuların bulunduğu katlarda da durur. Aşağı inerken de iniş çağrılarına yanıt verir. Otomatik denetim düzeneği bütün çağrıları sırayla yanıtlamak üzere belleğinde sakladığı için, aynı iniş ya da çıkış sırasında asansörden çok sayıda yolcu yararlanabilir.

Asansör kat düzeyine gelip durduğunda kapılar otomatik olarak açılır; yolcuların bütün iniş çıkışları bitince de yavaş yavaş kapanır. Tüm kapılar kapanırken iki kanadın arasında bir yolcu kalmışsa, elektronik bir aygıt bu durumu saptayarak kapıların yolcuya çarpmadan durmasını sağlar. Ama bu yalnızca bir anlık bir duraklamadır. Eğer herhangi birisi kapıları zorlayarak açık tutmaya çalışırsa, kapı kanatları aradaki yolcuyu hafifçe iterek uzaklaştırır ve asansörün yoluna devam etmesini sağlar.

Asansörlerin Programlanması

Çok sayıda asansörü olan yüksek yapılarda bütün asansörlerin çalışması bilgisayarlara bağlı otomatik aygıtlarla yönlendirilir. Bu aygıtlar, asansörlerin iniş çıkışlarını yolcu trafiğine göre düzenleyecek biçimde programlanmıştır. Çok işlek bir yapıda sabah ve akşam saatleri arasındaki yolcu trafiğinin akışına uygun olarak genellikle altı ayrı program uygulanır.

Günün erken saatlerinde insanlar işyerlerine yetişmek için acele ettiklerinden asansörlerin çoğu çıkış yönüne çalıştırılır.
Sabahın geri kala bölümünde çıkış ve inişler dengelidir.

İnsanların öğle yemeğine gittiği saatlerde inişler, öğle yemeğinden dönüşte çıkışlar daha yoğundur. Sonra yine uzun bir süre inişler ve çıkışlar dengelenir. İş günün bitiminde asansörlerin çoğu bu kez iniş yönünde çalışacak şekilde programlanır. En sonunda, gece hizmetine ayrılan bir ya da iki asansör dışında elektronik sistem bütün asansörleri otomatik olarak durdurur.



ASANSÖR ÇEŞİTLERİ

İNSAN ASANSÖRLERİ

İnsan asansörleri; konutlarda 240 kg' dan 1000 kg'a kadar insan taşımak için kullanılan ve konut dışı yerlerde(otel, hastane,iş merkezi) 630 kg' dan 1600 kg'a kadar insan ve/veya yük taşımak amaçlı olarak tasarlanan asansörlerdir. 3 ila 21 kişilik kapasiteye kadar yapılabilen insan asansörlerinin anma hızları da binanın yüksekliğine göre değişken bir şekilde 0,40 m/sn ile 2.5 m/sn hızları arasında değişebilir.
İnsan asansörleri, binaların projelendirmesi aşamasında yapılan trafik hesaplarına ve avan projelerine uygun olarak imal edilip, yerlerine monte edilir. 4 kişiden 21 kişiye kadar kapasiteye sahip yapılabilen şahıs asansörlerinin hızları, binanın yüksekliğine göre değişken bir şekilde 0,63 m/sn 2.5 m/sn' ye kadar çıkar.

Projelendirme safhasından imalat ve montaj aşamasının sonuna kadar tüm kademeler, uzman ekiplerimiz tarafından kontrol edilerek, son kullanıcıya en uygun hale getirilir.
İnsan asansörleri; makina-motor veya hidrolik tahrikli olabilir.


HİDROLİK ASANSÖRLER

Hidrolik Asansörler, kabini doğrudan veya dolaylı olarak etkileyen bir kaldırıcıya sevk edilen hidrolik sıvısı ve elektrikle tahrik edilen bir pompa vasıtasıyla gerçekleşen asansörlerdir.

Bu asansörlerde aşağı yöne olan hareket kabinin kendi ağırlığı ile gerçekleşmektedir. Hidrolik asansörlerde makine dairesi genellikle ilk durağın bulunduğu yerde olur. Burada bir yağ kazanı ve bunun üzerinde hidrolik makinesi, kumanda panosu ve hidrolik sıvısının içinden geçtiği hortumlar bulunmaktadır. Asansör kuyusu içinde ise kabin, silindir piston sistemi, askı tertibatı, varsa karşı ağırlık ve tamponlar bulunmaktadır.

Hidrolik asansörler elektriğin tahrik ettiği pompanın yağı itmesiyle pistonların kabini kaldırması esasına göre çalışır. Pompalanan yağ, hidrolik makinesinden geçip borular vasıtasıyla silindiri harekete geçirirler. Silindir kabine doğrudan veya dolaylı olarak bağlanmış olabilir. Hidrolik asansörler genellikle; Makine dairesi olmayan özelikle az katlı Konutlarda, villa ve evlerde, tadilat gören binalarda; bina statiğine ek yük getirilmesinin istenmediği durumlarda(örneğin eski eser tadilatı), fabrikalarda, alış veriş merkezlerinde panaromik olarak kullanılırlar.


YÜK ASANSÖRLERİ

Esas kullanım amacı  itibariyle yük taşımak için öngörülmüş olmakla beraber insan nakli içinde kullanılırlar. Kabin büyüklüğü, hızı ve tasıma kapasitesi öngörülen yüke göre boyutlandırılmıştır. Donanım ve konstrüksiyonu basit tutulmuştur. Sürekli büyük yüklerle yüklendiklerinden çalışma emniyeti ve güvenirliliğine büyük özen göstermek gerekir.

Tesis edildiği binanın en zor şartlarına göre tasarlanan yük asansörlerimiz, 500 Kg.dan 10.000 Kg.ye kadar çeşitli kapasitelerdedir. Tahrik düzeni ise makineli veya hidroliktir.Seyir mesafesinin çok olmadığı orta binalarda hidrolik asansör çözümlerimiz ile asansör de hem konforlu bir seyir yaşayabilir hem de işletme maliyeti açısından oldukça önemli bir tasarruf sağlayabilirsiniz.

Yük asansörleri 630 Kg, 1000 Kg, 1600 Kg, 2000 Kg veya 2000 Kg dan daha fazlasını taşıyabilecek kapasitede tasarlanır. Genel özellikler seçilir. Yine insan asansörlerinde olduğu gibi, yük asansörlerinde de opsiyel özellikler seçilir. Fabrika, depo ya da otoparklarda kullanılmak üzere tesis ettiğimiz tüm asansörlerimiz ağır ortam şartlarında başarıyla çalışır bu çalışma sürecinde ve sonrasında biz Trio Lift olarak üstün servis kalitesi ile sizlere hizmet vermekteyiz.


PANORAMİK ASANSÖRLER

Panoramik asansörler her bina için ayrı ayrı tasarlanır. Otel binalarında, tatil köylerinde, alışveriş merkezlerinde yolcuların manzarayı görebilmesi ve ferah bir ortamda seyahati için tasarlanır. Binaların dış yüzeyinde büyük alışveriş merkezlerinin sahanlığında olacak şekilde dizayn edilir.

Kırılmaz lamine camdan yapılıp herhangi bir tehlike esnasında yolculara zarar vermeyecek şekilde tasarlanır. Kabinin cam ile çerçevelenmiş olması kullanıcısına ferahlık vermekte ve insanlar kapalı bir kabin yerine panoramik asansörleri tercih etmektedir. Binanın mimarisine uygun olarak dairesel, kare, üçgen ve benzer şekilde dizayn yapılması mümkündür.
Bina mimarisine uygun olarak dairesel, kare, üçgen ve köşeli kabinler tasarlanabilir. 0,63 m/sn hızdan 2,5 m/sn hıza kadar değişik hızlar kullanılabilir.


ENGELLİ ASANSÖRLER

Engelli asansörleri ve özürlü rampaları Engelli insanların hayatlarını kolaylaştıran , isteğe göre ev içinde de kullanılabilen asansörlerdir.asansör.


MONŞARJ ASANSÖRLER

İnsan veya yük asansörünün sığmadığı veya ekonomik çözüm gereken durumlarda monşarj asansörü ideal çözüm olabilir.

Evler veya restaurantlar için 50 kg kapasitede monşarj asansörlerinden mağazalar banka şubeleri hastaneler veya otellerin ihtiyaç duyabileceği 300 kg kapasiteye kadar küçük yük asansörlerine her tip ihtiyaç için bir çözümümüz vardır Trio Lift.


MAKİNE DAİRESİZ ASANSÖRLER

Makine dairesiz asansörler; makine dairesi yapılamayan yerler için uygundur. Tahrik makinesi asansör kabinini üstünde ya da kuyu içinde olabilir.1000 kg' e kadar makine dairesiz mekanik asansör sistemleri için uygun bir çözüm teşkil etmektedir. Kullanılan makine konusunda Avrupa'da en saygın firmalardan olan ZIEHL-ABEGG (Almanya) firmasının ZETATOP dişlisiz makinesi olup makine dairesiz uygulamalar için ideal bir çözüm oluşturmaktadır. Makine kuyunun en üstüne monte edilmektedir.
Kullanılan karkas sistemi, 1:1 uygulamalarda hidrolik 2:1 tek piston sistemlerde kullanıldığı gibi semer karkas (L karkas) olup hidrolik asansörde olduğu gibi montajı kolay ve basittir.
Bunun yanında dişlisiz makinenin seyir konforu da beraberinde sağlanmış olmaktadır.
Trio Lift İsteğinize Uygun Kaliteli ve Güçlü Güvenilir Yük Asansörünüzü Kurmak İçin Gereken Neyse Onu Yapacaktır.Asansörünüzü Biz Kuralım Siz Kullanın


COMPACT ASANSÖRLER

Compact asansör genelde depolarda ve fabrikalarda yük taşıma amaçlı tasarlanmış bir sistemdir. Yüksek kapasitelerdeki dayanımı, zor şartlar altındaki problemsiz çalışması ve CE şartlarına uygunluğu sayesinde sizler tarafından tercih edilmektedir. Yerinize göre ve ihtiyacınız olan kapasite ve ölçülerde üretim imkanı sağlaması, sizlere kendi kompaktınızı oluşturma esnekliği sağlamaktadır.Trio Lift sizin için en uygun ompact yük asansörünü tasarlar asansörünüzü.


SEDYE ASANSÖRLERİ

Hastanelerde kullanılmak üzere montaj edilen asansörler yüksek hassasiyet ve üstün teknoloji kullanılarak dizayn edilmektedir.
Sedyedeki hastanın gözünü almayan aydınlatmalar ve hastanın kendini daha iyi hissetmesini sağlaması amacı ile konfor, estetik gibi ayrıntılara özellikle dikkat edilir
Frekans kontrollü kademesiz hız sistemleri sayesinde, hassas kat seviyesi ayarı ile tekerlekli sandalye, sedye gibi araçlar ile giriş çıkış yapılırken takılma riski minimuma indirilmiştir. 400-2500 Kg arasında değişen taşıma kapasitesine sahip olan Sınıf III tam otomatik, VVVF frekans kontrollü kademesiz hızlı sedye asansörlerimiz hastaneler için en uygundur.
Hız seçimleri binalar çok yüksek olmasa da 1.6 m/sn seçilerek hastaların ya da doktorların en kısa zamanda istedikleri kata ulaşması sağlanmaktadır.
Hijyenik şartlara dikkat edilmesi gereken sedye asansörlerinde paslanmaz çelik kabin içi kaplamaları, anti bakteriyel taban malzemeleri seçilir.


banner110

banner109