Sektör Alışveriş Merkezleri
Yayınlama Tarihi 17 Ağustos 2010
Telefon 0 212 425 91 00
Resmi Web Sitesi http://armonipark.com/
Armoni Park AVM Alışveriş Merkezi


ArmoniPark Outlet Center

Ünlü Markalar Bir Arada, Outlet Fiyatlarıyla ArmoniPark‘ta...


Armoni Park AVM Alışveriş Merkezi


Özsaya İnşaat Grubu’nun Yatırımcı olduğu ArmoniPark Outlet Center, ‘İstanbul’un en kazançlı alışveriş merkezi’ olma iddiasıyla Sefaköy’de kapılarını açtı. 71 bin metrekarelik kapalı alanda 86 mağazasıyla hizmet veren ArmoniPark Alışveriş Merkezi, yerli-yabancı tanınmış markaları en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyor. Bakırköy, Küçükçekmece ve İkitelli bölgelerinin tam ortasında yer alan ArmoniPark Alışveriş Merkezi ayda 800 bin kişi ziyaret ediyor. Mağazalarının yanında yeme-içme mekanları, çocuk oyun alanları ve eğlence alternatifleriyle sadece bir alışveriş değil, aynı zamanda yaşam merkezi de olan ArmoniPark Alışveriş Merkezi, bulunduğu bölgenin yeni buluşma noktası haline geliyor.

Sektörde 30 yılı aşkın tecrübesiyle bugüne kadar birçok projeyi başarıyla tamamlayan Özsaya İnşaat son yatırımı ArmoniPark ile İstanbullulara yepyeni ve çok keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Yerli-yabancı önde gelen markaların kaliteli ürünlerini çok uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturup onlara kazançlı alışverişin sonsuz keyfini yaşatan olan ArmoniPark Alışveriş Merkezi, aynı zamanda düzenlediği renkli etkinlikler, ilginç sohbetler ve cazip kampanyalarla 7’den 70’e herkesin gözdesi olma yolunda hızla ilerliyor.

Armoni Park AVM Alışveriş Merkezi

ArmoniPark Alışveriş Merkezi Sevgiyle Karşılar, Mutlulukla Uğurlar...

Çağdaş mimarisi ve modern konsepti ile büyük beğeni toplayan ArmoniPark Alışveriş Merkezi, çatısı altında bulunan markalarıyla birlikte giyimden ev aksesuarlarına, teknolojiden gıdaya her türlü ihtiyaca rahatlıkla cevap veriyor. Her noktası konforlu ve ferah olan ArmoniPark Alışveriş Merkezi’nde market devi CarrefourSA ve teknoloji devi TeknoSA merkezin en gözde mağazaları olarak öne çıkıyor. Merkezin üst katında yer alan ve son teknolojiyle donatılmış 7 salonlu Prestige sinema kompleksi, en yeni vizyon filmlerini sinemaseverlerle buluşturuyor. Fast food katındaki şık restoran ve cafelerde, hem geleneksel hem de modern en güzel lezzetleri tatma imkanı bulunuyor. Aileler merkez içinde alışveriş yaparken çocuklar devasa oyun alanı Starpark’ta günün keyfini çıkarıp yepyeni arkadaşlıklar kuruyor.

Çağdaş bir alışveriş merkezinde olması gereken tüm özellikleri bünyesinde barındıran ArmoniPark Outlet Center, şimdi tüm heyecanıyla ziyaretçilerini bekliyor. Yaz mevsiminin cıvıl cıvıl dinamizmini yansıtan iç dizaynı ve serin ortamıyla ziyaretçilerine günün keyfini çıkarmayı vadeden ArmoniPark Alışveriş Merkezi’nde yaşam hep bol heyecanlı ve çok keyifli olacak!

Faliyet Saatleri : 10:00 - 22:30

ArmoniPark Outlet Center Proje Bilgileri

Yatırımcı :Özsaya İnşaat
Arsa Alanı : 17.974m2
Kapalı Alan : 71.170m2
Kat Sayısı : 3 alışveriş, 1 fast food, 2 otopark katı
Mağaza Sayısı : 86
Otopark : Toplam 1000 araç

ArmoniPark Outlet Center Sinemaları
Prestige Sinema Dünyası : 0 212 540 20 94


Armoni Park AVM Alışveriş Merkezi İletişim Bilgisi
Adres : Tevfik Bey Mah. Halkalı Cad. No:132, Küçükçekmece - İstanbul
Tel.: 0 212 425 91 00
Faks : 0 212 425 92 05
 


Armoni Park AVM Alışveriş Merkezi İnternet Sitesi :
www.armonipark.com













Alışveriş Merkezleri
Lyra Park Alışveriş Merkezi,Flyinn Alışveriş Merkezi,Aquarium Alışveriş Merkezi,Airport Alışveriş Merkezi,Astoria Alışveriş Merkezi,Capacity Alışveriş Merkezi,Akmerkez Alışveriş Merkezi,Asya Park Outlet Alışveriş Merkezi, Atrium Alışveriş Merkezi, Beşyıldız Alışveriş Merkezi,Capitol Alışveriş, MerkeziCarousel Alışveriş, Merkezi Deposite Alışveriş Merkezi,Fabulist Alışveriş Merkezi, Foxcity Alışveriş Merkezi Hayatpark Alışveriş Merkezi,Outlet Park Alışveriş MerkeziKanyon Alışveriş Merkezi,Mayadrom Alışveriş Merkezi,Metroport Alışveriş Merkezi,Palladium Alışveriş MerkeziPendik Park Alışveriş Merkezi,Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi,Uyum Çarşı Alışveriş Merkezi,World Atlantis Alışveriş Merkezi,Historia Alışveriş Merkezi,M1 Meydan Alışveriş Merkezi,Marka City Alışveriş Merkezi,Parkway Alışveriş Merkezi,Espri Outlet Center Alışveriş Merkezi,212 İstanbul Alışveriş Merkezi,Addres İstanbul Alışveriş Merkezi,Beylicium Alışveriş Merkezi,City's Nişantaşı Alışveriş Merkezi,Armoni Park Alışveriş Merkezi,Atirus Alışveriş Merkezi,Aymerkez Alışveriş Merkezi,Beyaz City Alışveriş Merkezi,Carium Alışveriş MerkeziCevahir Alışveriş Merkezi, Doğuş Alışveriş Merkezi,Galleria Alışveriş Merkezi, Ihlamur Alışveriş Merkezi,İstinye Park Alışveriş Merkezi,Kemermall Alışveriş Merkezi,Metrocity Alışveriş Merkezi,Olivium Alışveriş Merkezi,Paradise Alışveriş Merkezi,Profilo Alışveriş Merkezi,Town Center Alışveriş Merkez,iViaport Alışveriş Merkezi,Yaylada Alışveriş Merkezi,Colony Outlet Alışveriş Merkezi,Kale Center Alışveriş Merkezi,Marmara Park Alışveriş Merkezi,Prestige Mall Alışveriş Merkezi,Armada Alışveriş Merkezi,A City Alışveriş Merkezi,Ankuva Alışveriş Merkezi,Millenium Outlet Park Alışveriş Merkezi,Optimum Alışveriş Merkezi,Kent Park Alışveriş Merkezi,Arcadium Alışveriş Merkezi,Bilkent Center Alışveriş Merkezi,Galleria Ankara Alışveriş Merkezi,KC Göksu Alışveriş Merkezi,ODC Center Alışveriş Merkezi,Ankamall Alışveriş Merkezi,Eti Park Outlet Center Alışveriş Merkezi,Gordion Alışveriş Merkezi,365 Alışveriş Merkezi,Antares Alışveriş Merkezi,FTZ Alışveriş MerkeziKarum Alışveriş Merkezi,Minasera Alışveriş Merkezi,Panora Alışveriş Merkezi,Ege Park Alışveriş Merkezi,Forum Bornova Alışveriş Merkezi,Park Bornova Alışveriş Merkezi,Agora Alışveriş Merkezi,Palmiye Alışveriş Merkezi,Deepo Alışveriş Merkezi,Konak Pier Alışveriş Merkezi,Alanyum Alışveriş Merkezi,Sultan Bazaar Alışveriş Merkezi