Sektör Güzellik Merkezleri Solaryum
Yayınlama Tarihi 22 Aralık 2011
Telefon (0216) 553 92 03 - 04
Resmi Web Sitesi http://www.anthemis.com.tr/index.html
ANTHEMİS GÜZELLİK SALONU

ADRES :     Nuhkuyusu Cd. Pazarbaşı Mh. Karamanoğlu Sk. Yeşilköşe Apt. No:86/A Üsküdar / İSTANBUL
TELEFON : (0216) 553 92 03 - 04
E-MAIL     : [email protected]


HAKKIMIZDA
Güzellik sektörüne "Leyla Çelikezen Güzellik Merkezi" adıyla adım atan firmamız "Anthemis Güzellik" isim değişikliğiyle faaliyetini sürdürmektedir.

1983 yılından bugüne Güzellik adına hizmet verdiğimiz bu sektörde yılların tecrübesiyle yenilikleri ve teknolojiyi yakından takip ederek kusursuz hizmeti ilke edindik.

Hijyene verdiğimiz önem, müşteri diyaloğumuz, samimi ve sıcak ilişkilerimizle bizi 26. yılımıza taşıyan siz değerli üyelerimize teşekkür eder daha uzun yıllar beraberliğimizin devamını dileriz.


HİZMETLERİMİZ

Çizgileri Kabullenmeyin...

Çöken yüz hatları yeniden yapılanır, yüz ovali yeniden şekillenir, yüzünüz yeniden genç bir görünüm kazanır.
İç ve dış etkilerin devamlı arttığı günümüzde sağlıklı bir cilt sürekli tehlikelerle karşı karşıyadır.Cildin doğal görevinin aksaması ve zayıflaması sağlığımızı, görünümümüzü geniş çapta etkiler. Günümüz kadını, cildinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğinin cildinin ömür boyu kendiyle olacağının bilincinde.Sadece makyaj yapmanın bakımlılık sanıldığı günler geride kaldı. Artık cilt sağlığımız için okuyor, araştırıyor ve inceliyoruz. Cildimiz için gerekenlerin ve ürünlerde ne arayacağımızın farkındayız.Cilt bakımınız için başarılı metotlar vardır.
   
İlk önce uzmanımız cildinizin tipini ve cildinizdeki muhtemel tahribatı bulacaktır.
Sorunlar çeşitlidir; kuru cilt, hassas cilt, cildin aşırı sertleşmesi, kirli cilt, aşırı kıllanma, geniş gözenekler, yaz izleri, akne, erken cilt yaşlanması, nikotinin ciltteki tahribatı, tıbbi bakımdan kötü çalışılmış cilt ve ışınların zarar verdiği cilt.Cilt tipi saptandıktan sonra gerekli uygulamalar yapılmaktadır.
Düzenli Cilt Bakımları Gereklimidir?

Yetişkin bir insanın (erkek yada kadın) düzenli olarak 28 günde bir klasik cilt bakımları yaptırması gerekmektedir. Derin temizlik, buhar, sıkıştırma, dezenfeksiyon yüz ve vücut masajı gibi işlemler uygulanmaktadır. Burada önemli olan bakımın profesyonel ürünlerle yapılıp yapılmadığıdır. Bu ürünler sadece cilt bakım salon ve merkezlerinde bulunan etkili ve tedavi edici ürünlerdir. Parfüm ve boya içermezler. Aktif madde oranları daha fazladır. Dikkat edin, parfümeri ürünleri ile cilt bakımı yapmaya kalkan salonlarda elde edeceğimiz sonuçlar evde kendi kendine yaptığınız bakımlar farklı olmayacaktır.

Yaş ilerledikçe bazı mimikler yüzde derin çizgiler bırakmaya başlar. Aslında bunlar yaşlılık belirtisi sayılır. Ayna karşısında durup da yüzünüzdeki çizgileri üzgün üzgün inceleyip kaderinize küsmeyin. Günümüzde yaşlılığı geciktiren, yüzdeki çizgi ve kırışıklıkları gideren en azından gizleyen teknoloji sizlerin emrinde. Güzellik enstitümüzde kişiye özel bakım yöntemleri uygulanıyor. Bu kadar imkan varken yaşlılığın belirtilerini kabullenmek güzellik adına işlenmiş büyük bir suç olur.