Sektör Matbaa
Yayınlama Tarihi 12 Kasım 2014
Telefon 05065103593
Resmi Web Sitesi http://www.matbaamiz.com
ALKU Prodüksiyon,

Yenişehir Mah. Barajyolu Cad. No.. ATAŞEHİR

TEL. : 0506 510 35 93


Matbaa, Reklam ve Bilişim Hizmetleri olarak; Farklı sektörlerde “profesyonel hizmet” anlayışıyla Ankara’dan sonra İstanbul/Ataşehir’deyiz.
Size bir telefon kadar yakınız.

Kartvizit’ten Afiş’e, Dergi’den Kataloğa, Takvim’den İmsakiye’ye, Tüm Matbaa işlerinde, Tasarım’dan Baskı’ya %100 Müşteri memnuniyeti ilkesi ile hizmet üretiyoruz.
www.matbaamiz.com

ALKU Prodüksiyon olarak; Matbaa, Reklam ve Savunma&Havacılık alanlarında faaliyet gösteriyoruz.
Savunma&Havacılık alanında, Türkiye’de üretilmeyen ürünleri Türk havacılığı için üretiyoruz. TAI (TUSAŞ) ve Hava Kuvvetleri tarafından kullanılan ürünlerimiz ile Ülkemiz Havacılığına hizmet ediyoruz.
www.teknikkitapkabi.com

Tabela, Totem, Yönlendirme, iç-dış mekan reklamları, Kat yönlendirme, Led’li sistemler, Kutu harf ve Dijital baskı ihtiyaçlarınızda sizi görünür hale getiriyoruz.
Sunduğumuz hizmetlerle işletmenizi en doğru şekilde temsil edebilecek ürünler ve tasarımlarla size hizmet vermeyi hedeflemekteyiz.
www.baskenttabela.com

Web yazılım, Otomasyon, E-ticaret ve Özel yazılım projelerinde uzman ekibimizle hizmet üretiyoruz.
www.software.web.tr

300’den fazla özel davetiye tasarımıyla, isterseniz fotoğraf veya size özel tasarım davetiye ile hizmet veriyoruz.
www.enucuzdavetiye.com

Seçim kampanyası sırasında her adaya gerekli olan; araç ve bina giydirme’den Sahne kurulumuna, Seçim afiş ve broşüründen tüm baskılı ürünlere, Promosyon ürünlerinden bayraklara varıncaya kadar binlerce ürün çeşidine tek noktadan ulaşılabilecek bir adres.
www.secimmalzemeleri.com