Sektör Dernekler
Yayınlama Tarihi 02 Mart 2016
Telefon 0 (212) 217 04 10
 AKUT Kent Gönüllüleri 
Esentepe Büyükdere Cad. No : 120 34394 İstanbul - TURKİYE 
Tel: +90 (212) 217 04 10 (Pbx)  
Faks: +90 (212) 217 04 22




 AKUT Kent Gönüllüleri 

Hakkımızda
AKUT Kent Gönüllüleri, toplumda “sosyal sorumluluk” bilincinin artmasını ve mevcut potansiyeli aktif hale getirmeyi hedefleyen; AKUT markasının sosyal sorumluluk tarafının bilinirliğini artırmak amacıyla çalışmalarını planlayan ve bununla birlikte “kentli olmak” kavramının altını çizerek yaşadığı şehre artı değer kazandırmak isteyen gönüllüler ile birlikte ortak çalışmalar yürüten bir projedir. İlk aşamada sadece İstanbul’da faaliyet gösterecek olmakla birlikte ilerleyen zamanlarda diğer kentlerimizde de uygulanması hedeflerimiz arasındadır.
AKUT Kent Gönüllüleri olarak projelerimizi yukarıda belirttiğimiz değerlere önem veren “bireysel gönüllülerimiz”; Türkiye’de son yıllarda birçok şirket ve markanın mutlaka iş planlarına dahil ettiği kurumsal sosyal sorumluluk konusu ile ilgilenen “kurumsal gönüllülerimiz” ve toplumda önemli paydaşlarımız olarak gördüğümüz okullar ve diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte yürütmekteyiz.
AKUT Kent Gönüllüleri, projenin internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurup yaklaşık 1 saat süren oryantasyona katıldıktan sonra ilgi alanına ve zamanına uygun olan projelerde yer alabilirler. Projelerimizin çocuk, eğitim, sağlık, kadın, yaşlı, çevre, hayvan vb. toplumsal konularla ilişkili olmasına önem vermekteyiz.
AKUT Kent Gönüllüleri ekibi olarak projelerimiz için görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşmanız bizimle iletişime geçmeniz ve gönüllü ekibimizde yer almanız bizi çok mutlu edecektir.
AKUT KENT GÖNÜLLÜSÜ OLMAK İSTİYORUM
Günlük hayatın yoğun temposundan sıyrılıp AKUT markası altında şehrim için gerçekleştirilecek gönüllü faaliyetlerde aktif görev almak istiyorum.
İlgi alanım ve zamanıma göre projelere katılabiliyorum.
Şehrime değer kazandırırken kişisel gelişimime katkıda bulunuyorum.
Aynı şehirde yaşadığım insanlarla tanışma fırsatı buluyorum.