Sektör İnşaat Firmaları
Yayınlama Tarihi 08 Kasım 2015
Telefon 0216 481 53 33
Resmi Web Sitesi http://www.aktifhan.com/
AKTİFHAN İNŞAAT

Yunus Emre Cad. No: 19/3 Ümraniye / İSTANBUL

Tel.: 0216 481 53 330216 481 53 33
Fax.: 0216 481 53 34


E-mail: [email protected]



AKTİFHAN İNŞAAT

30 Yıllık bir hikâye’nin ürünü. Bu hikâye’de Azim, Heyecan ve Mutluluk var, bazen de hüzün var ama hiçbir zaman yılmak pes etmek yok.

İlk başta Ümraniye, Üsküdar ve Ataşehir Bölgelerinde imza attığı butik ve özgün projelerle adından söz ettiren ve kendine sağlam bir yer edinen AKTİFHAN İnşaat; kurulduğu günden beri koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle inşaat sektörüne öncülük etmeye ve örnek olmaya devam etmektedir. Geçmişten aldığı tecrübeyle geleceğe güvenle bakan AKTİFHAN İnşaat; Hiçbir firmanın dış kaynak yani banka kredisi kullanmadan iş yapamadığı bir ortamda öz sermayesiyle sektöre meydan okurcasına emin adımlarla ilerleyerek büyüyor.

Başarımızın en büyük sırrının ilk günden beri sürekli değişim ve gelişim ilkesi çerçevesinde, kaliteden ödün vermeden kendimizle yarışmaktan geçtiğine inanıyoruz.
Müşteri memnuniyeti ve kalite odaklı çalışma anlayışımızın doğal bir sonucu olarak, her projede sektördeki lider markalarla iş birliği yapıyoruz. En iyi çözümleri en estetik şekilde sunarak, bir kültür başkenti olan İstanbul'a yeni güzellikler kazandırmanın keyfini yaşıyoruz. Bununla birlikte, İstanbul'da yapılaşmanın gerektirdiği her türlü şartı büyük bir titizlikle ele alıyoruz. Deprem yönetmeliğine uygun projelerimizi, en ileri teknolojiler, modern mühendislik teknikleri ve mimari çözümler ile hayata geçiriyoruz.
Bu nedenle Aktifhan imzası taşıyan projeler, her zaman güvenli ve huzurlu bir yaşam alanı anlamına gelmektedir.