Sektör Asansörcüler
Yayınlama Tarihi 08 Temmuz 2010
Telefon 0216 472 81 95
Resmi Web Sitesi http://www.akcayasansor.com/
AKÇAY ASANSÖR

Telefon numarası : 0216 472 81 95-96 FAX 472 17 07

Adres : Yenisahra Mah. Yavuz Selim Cad. Gül Sok. No. 6/1Ataşehir - İSTANBUL

APARTMAN ASANSÖRLERİ YÜK ASANSÖRLERİ HER TÜR ASANSÖE İŞLERİ, ASANSAÖR BAKIMI HER TÜR ASANSÖR PROJE - TAAHHÜT İŞLERİ

Şahıs Asansörleri Yük Asansörleri Sedye Asansörleri Monşarj Asansörleri Hidrolik Asansörler Villa Asansörleri Panoramik Asansörler Makine Dairesiz Asansörler Yürüyen Merdivenler Yürüyen Bandlar Teknoloji, Yaratıcılık ve Estetiğin Mükemmel Uyumu AKÇAY Asansör olarak tüm gayret ve çabamız daha rahat, daha konforlu ve en önemlisi güvenli bir dünyada güvenilir bir asansör için. Asansör konusunda dünyanın önde gelen firmalarından biri olmanın getirdiği sorumlulukla ve "önce insan" prensibiyle çalışıyoruz.

Türkiye'de dev projelere imza atıyor ve satıştan montaja, bakımdan teknik desteğe kadar tüm detaylarıyla hizmet veriyoruz.

Geleceğin bugünden daha hızlı olacağının bilinciyle yeni harikalar yaratmaya devam ediyoruz.

Panoramik Asansörler AKÇAY Asansör' ün teknoloji ve estetikte yakaladığı mükemmellik, panoramik asansörlerde tümüyle ön plana çıkmaktadır. Redüktörlü ve hidrolik asansörlerdeki mühendisliğini transparan estetikle bütünleştiren şirketimiz, çok çeşitli panoramik kabin dizaynları sunmaktadır.

Binanızın mimarisine ayrı bir özellik katan panoramik asansörler her bina için ayrı ayrı tasarlanır.

Kabinin cam ile çerçevelenmiş olması kullanıcısına ayrı bir ferahlık vermekte ve insanlar kapalı bir kabin yerine panoramik asansörleri tercih etmektedir.

Bina mimarisine uygun olarak yuvarlak, kare, üçgen ve köşeli kabinler tasarlanabilir. 0,63 m/sn hızdan 2,5 m/sn hıza kadar değişik hızlar kullanılabilir. Kabin kaplaması leminat veya krom-nikel yapılabileceği gibi tüm çizgiler hayalleriniz ile sınırlıdır.

Kapılar yarım otomatik olabileceği gibi genelde bu tip asansörlerde otomatik kapılar kullanılır. Otomatik kapılar krom-nikel kaplı veya cam panel şeklinde yapılabilir.