Sektör Berberler
Yayınlama Tarihi 17 Ocak 2021
Telefon 0216 577 00 44
Resmi Web Sitesi http://adonisbarbers.com/
Kaliteye ve hizmetlere olan bağlılığımız, müşterilerimizin mutlu olmasını sağlamayı hedefledik. Yılların tecrübeleriyle ve sürekli eğitimle, özverili personel ekibimiz ihtiyaçlarınıza cevap vermeye hazır.

En iyi görünümü elde etmenize yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Özel günleriniz ya da gündelik hayatınızda sahip olmak istediğiniz görünüme saç tasarımınız ile ulaşabilirsiniz. Artık kuaför randevunuzu online olarak ve kolaylıkla alabilir, istediğiniz kaliteli hizmete ulaşabilirsiniz. Saçlarınızı istediğiniz formlara sokmak için ihtiyacınız olan kuaför bir ekran kadar uzağınızda. Tek yapmanız gereken sitemize giriş yaparak tercih ettiğiniz çalışanımızı belirleyip “Randevu Oluştur” butonunu tıklayarak randevu almak olacaktır. Aldığınız online randevular ile sıra beklemeden işlemlerinizi yaptıracak ve ışıldayan saçlarınızla güzelliğinize güzellik katacaksınız.Aynı zamanda “RANDEVU EKRANI” butonundan bilgilerinizi güncelleyebilir, mevcutdaki ve geçmiş randevularınızı veya almış olduğunuz randevuları görebilir yada dilerseniz aldığınız randevuyu iptal edebilirsiniz.
Saçlarınızda;
En trend kesimleri,
En trend renkleri,
Son teknoloji uygulamaları,
En doğal görünümü yakalayabilmek için, en iyi hizmet veren kuaförümüz her daim hizmetinizde.
Kuaför randevunuzu aşağıda bulunan “Randevu Oluştur” üzerinden alabilir; kendinizi daha özel hissedeceğiniz, tarzınıza ve en yeni trendlere uygun yeni görünümünüze kavuşabilirsiniz.

banner110

banner109