FENERRBAHÇE AVRUPA'YA VEDA ETTİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 2-0'lık yenilginin rövanşında konuk ettiği Makedonya temsilcisi Vardar'a 2-1 yenilerek şampiyonaya veda etti.

FENERRBAHÇE AVRUPA'YA VEDA ETTİ
 FENERRBAHÇE AVRUPA'YA VEDA ETTİ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 2-0'lık yenilginin rövanşında konuk ettiği Makedonya temsilcisi Vardar'a 2-1 yenilerek şampiyonaya veda etti.

Aykut Kocaman: Büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntü içindeyiz.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı kısa açıklamada, şunları kaydetti:

"Büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntü içindeyiz. Bu sezon göreve gelmeden önce vurguladığım şey, iki sezondur stada gelmeyen Fenerbahçe taraftarını yanımıza çekmekti. En büyük hayal kırıklığını açıkçası burada yaşıyorum. Taraftarımız bugün de yüksek enerjiyle, en azından golü attığımız dakikaya kadar bize destek verdi ama açıkçası biz işimizi yapamadık. Temel olarak en büyük üzüntüm ve hayal kırıklığım budur. Attığımız gole kadar doğru oynadık. Golden sonraki turu geçme arzusu, sahadaki dağılımımızı bozdu. Hiç istemediğimiz bir pozisyonda da golü yedik."

Aykut Kocaman, soru kabul etmeden basın toplantısını bitirdi.

CedomirJanevski: Bizim için tarihi başarıdır.
Vardar Teknik Direktörü Cedomir Janevski ise Fenerbahçe'yi eleyerek grup aşamasına kaldıkları için büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Janevski, futbolcularının çok iyi bir performans ortaya koyduğunu dile getirerek, "Fenerbahçe'yi iki kez yendik. İlk kez bir Makedon takımı gruplara kaldı. Fenerbahçe, çok büyük bir takım. Ne kadar mutlu olduğumu izah edemem. Biz şansa kazanmadık. Taktik ve strateji uygulayarak kazandık. Fenerbahçe'nin oyununun sadece 2-3 futbolcuya bağlı olduğunu biliyorduk. Hiç dikey oynamıyorlar, hep yatay oynuyorlar. Topun onlarda kalması önemli değildi. Önemli olan gole gelmemeleriydi." ifadelerini kullandı.

Janevski, bir basın mensubunun "Bu maçın primi neydi?" sorusuna, "Böyle maçlar parayla kazanılmaz. İsteğimiz çok yüksekti. Biz tarih yazdık. Her şeyin para olmadığını maçtan önce oyuncularıma söyledim. Önemli olan bizim için bu tarihi başarıdır." şeklinde cevap vererek sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER