Fenerbahçe Stadının İsmi ve Logosu Değişti

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinin yeni logosu Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı öncesi düzenlenen video gösterisiyle tanıtıldı.

Fenerbahçe Stadının İsmi ve Logosu Değişti

 Fenerbahçe Stadının İsmi ve Logosu Değişti

Fenerbahçe ile Yıldız Holding arasında 2015-2016 sezonunda başlayan anlaşma çerçevesinde stadın isminin 10 yıl boyunca Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacağı daha önce açıklanmıştı.
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinin yeni logosu  Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı öncesi düzenlenen video gösterisiyle tanıtıldı.
Yaklaşık 70 kişilik teknik ekibin çalıştığı ve Halit Kıvanç’ın sesiyle renklenen video gösterisi, yaklaşık 5 dakika sürdü. Fenerbahçe’nin efsane futbolcularının anıldığı video, stadın en göze çarpan kısmı olan çatının siluetinden esinlenerek tasarlanan yeni logosunun tanıtımı ile tamamlandı.

Dört dakikalık video; geçmişten bugüne uzanan uzun yolculuğunda önemli maçlara, unutulmaz gollere, efsane oyunculara, şampiyonluklara, kupalara, üzüntülere, sevinçlere tanıklık eden Fenerbahçe’nin Stadı’ndaki özel anlardan derlendi.

Fenerbahçe Stadının yeni ismi, İsmi Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak değişen statta, taraftarlar maç izlemenin yanı sıra Ülker tarafından düzenlenecek etkinliklerle mutlu, eğlenceli deneyimler de yaşayacak.

SPOR KULÜBÜ ADRES VE TLEFONLARI

FENERBAHÇE TARİHİ, İLETİŞİM VE ADRESİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109