Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu devri kapandı

Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, deneyimli futbolcu Emre Belözoğlu ile sözleşme imzalanmayacağını söyledi.

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu devri kapandı
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu devri kapandı

Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, deneyimli futbolcu Emre Belözoğlu ile sözleşme imzalanmayacağını söyledi.

Fenerbahçe Futbol Takımı Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, sözleşmesi bitmesine karşın kulüpteki geleceği netlik kazanmayan Emre Belözoğlu'nun durumuyla ilgili noktayı koydu.

Tecrübeli futbolcu için teknik heyetin olumsuz rapor verdiği şeklinde bilgiler bulunduğu yönündeki bir soru üzerine İtalyan futbol adamı, şöyle konuştu:

"Emre için teknik heyetin raporu olumlu olsaydı, mukavele yenilemek için teklifte bulunurduk. Bu, sözleşmesi biten diğer oyuncular için de geçerli. Emre Belözoğlu'yla ilgili çok şey söyleniyor ve konuşuluyor. Onu İtalya'ya transfer eden, İnter'e götüren de bendim. Bu benim Türkiye ile ilk bağlantım olmuştu. Şimdi Türkiye'de çalışıyorum ve bu kez Emre'yle ilgili bir sorunla karşılaşıyorum. Sadece onunla ilgili konuşmak, sözleşmesi biten diğer oyunculara haksızlık oluyor. Hayat devam ediyor. Herkes profesyonelce işini yapmak zorunda. Anlaşıldıysa anlaşılmıştır, eğer anlaşma olmadıysa, söyleyebileceğim bir şey yok. Biz tüm dünyada araştırmalar yapıp kadromuzu tamamlamaya çalışıyoruz. Bazı oyuncularla devam edip, bazılarıyla ise etmiyoruz. Emre konusu da sanırım böylece netlik kazandı."

'EMEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİZ'

Sarı-lacivertli kulüp, sözleşmesini yenilemediği 35 yaşındaki futbolcuya hizmetleri için teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, takımın yeni sezon planlamasında sözleşmesi yenilenmeyen kaptan Belözoğlu'na takıma verdiği emeklerden ötürü teşekkür edilerek, "Oyuncumuzla yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu'nun imzasıyla gönderilen mektupta, kaptanımıza Fenerbahçe'de görev yaptığı süre içerisinde kulübümüze ve camiamıza yaşattığı gurur ve başarı nedeniyle teşekkür ederiz. Kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte mutlu ve başarılı günler geçirmesi dileriz" denildi.



Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2015, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER