MP3 İNDİRME İNTERNET SİTELERİ

ataşehirweb rehberi

MP3 İNDİRME İNTERNET SİTELERİ
//www.mp3indire.com///www.ttnetmuzik.com.tr///indirdoldur.com///www.beemp3.com///www.klarnet.net///music.katz.cd///mp3asi.net///www.fullmp3indir.com///www.mp3indirsek.tk///mp3indir.cep.tc///www.bedavamp3.cn///mp3portali.net///bizimmp3indir.com///www.bedavaturku.com///mindir.com///www.mp3indiryukle.net///muzikarena.net///www.ilahi51.tr.gg///www.muzikdinleindir.com///www.indirmp3.gen.tr///mp3indirme.in///www.muzikamca.tk///www.mp3bomb.org///www.topsiteler.net///www.azerimp3indir.com///mp3kanka.tk///mp3indir.forumpro.org///www.mp3cehennemi.com///mp3indir.mevsimlergibi.com///filmp3indir.com///lovemove.com/muzik/www.mp3sitesi.net1mp3.net mp3forum.foruma.biz www.hemenpaylasmp3.comwww.peoplesound.comh3v4lc4n.spaces.live.comwww.cheap-mp3s.net/reviewswww.turkce-ingilizce.com/muzik_siteleri.htmlwww.muzikalite.netbedavamp3dinle.comwww.turkmp3.orgwww.mybbturkiye.com/ThreadMp3Sitesiwww.mp3convertors.com atomixmp3.comwww.muzikciler.com/user/18375/kartal-ufukmp3forum.foruma.biz/popmp3-f7www.yerlimp3.comwww.eniacjia.commuzikpaylasim.forumn.netfindmp3.netaleminsitesi.netmp3indirme.in/Default.aspdamarkeyfi.yetkinforum.netwww.mp3alemi.nl




-----------------------------------------------------------------------------
AĞLATAN ŞARKILAR
//indiryuklemp3.com/

MÜZİKLERİN VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


AHMET KAYA - KENDİne İYİ BAK
AHMET KAYA - ŞAFAK TÜRLÜSÜAYNA - GELİNCİK
AYNA - ANLATMalIYMIŞ MEĞER
AYNA - SEN UNUTMA benİ
AYNA - ÖLÜNCE SEVEMEZSEM senİ
BARIŞ MANÇO - YEMEN TÜRKÜSÜ
BARIŞ MANÇO - GAMZEdeYİM
BARIŞ MANÇO - Kol DÜĞMELERİ
ÇELİK - TÖRE
GÖKÇE KIRGIZ - YILDIZsiz GECELERSEZEN AKSU - SÜRGÜN
GÜLAY - CESARETİN VAR MI AŞKA
HALUK LEVENT - BENİ BİRAZ ANLASANA
LEMAN SAM - GÜL GÜZELİ
MELİKE DEMİRAĞ - ARKADAŞ
MURAT KEKİLLİ - GEL ÖPEM SENİ
MÜZEYYEN SENAR - AKŞAM OLDU
RÜŞTÜ ASYALI - ANLA GARİP HALİNDEN
SERDAR ORTAÇ BİLSEM Kİ
SEZEN AKsu & AJDA PEKKAN - AĞLAMA ANNE
SEZEN AKSU - ELLER GÜNAHKAR
SEZEN AKSU - TÜKENECEĞİZ
SEZEN AKSU - YİNE Mİ ÇİÇEK
SEZEN AKSU - TANRI İSTEMEZSE
ŞEVVAL SAM - DİVANE AŞIK GİBİ
ŞEVVAL SAM - BEN SENİ SEVDİĞİMİ
YAVUZ BİNGÖL - YAR DEMEDİN
YILDIZ TİLBE - DELİKANLIM
Zara - ZÜLÜF DÖKÜLMÜŞ YÜZE
ZARA - DEGMEN BENİM GAMLI YASLI GÖNLÜME
ZARA - GESİ BAĞLARI
ZARA - ELİF DEDİM
ZARA - TANRIDAN DİLEDİM
ZEKİ MÜREN - BÖYLE AYRILIK OLMAZ
ZERRİN ÖZER - ŞİMDİ HAYALLERDESİN
ZÜLFÜ LİVANELİ - GÜNEŞ TOPLA BENİM İÇİN

MÜZİKLERİN VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

-----------------------------------------------------------------------------CEP TELEFONUNA MÜZİK İNDİRME LİNKLERİ
  1. 2004_Mix
  2. Ace_mai
  3. Acun_Firarda FonMüziği
  4. AğlayanBebek
  5. BebekSesi-Baba-Diyo
  6. BebekGülüşü
  7. Bebek gülüşü 2
  8. Baskın var- İlyasSalman
  9. Bass Control -Tiesto
  10. BASS-SubWooferTest - Big Bass
  11. BLADE Film Müziği
  12. Bomfunkfreestyler
  13. California - GlobalDeejays
  14. CeddinDeden Mehter Marşı
  15. CemYılmaz Cep TRansfer (kufurlu)
  16. CimbomBuraya
  17. Cluber
  18. Danzel-Put Your Hands Up In The Air
  19. DarbukaMesaj Sesi
  20. Darude - Zombie
  21. Davul Sesi
  22. Deli Dana
  23. DjAkman - Dönme Bana
  24. Dj Boom -Ectasy
  25. ElektroŞaban
  26. ErmanŞansal küfürlü
  27. Eşek.Sesi
  28. Ezan Sesi
  29. FenerMarşı
  30. Fidayda
  31. Formula_start
  32. Seksendört- Ellerin Nerede
  33. haluklevent çemberimde gül oya
  34. Hint Müziği
  35. I Like That -Eminem
  36. Icq Korna
  37. İlyas Salman -Aksaray
  38. Insomnia
  39. Jatfoe
  40. JEANETTE
  41. KaramuratKelleni Bedeninden
  42. KaramuretCaille budala
  43. KargaSesi
  44. Karakartal Açılış
  45. Karakartalçıkış
  46. KasirgaSesi
  47. KemalSunal KAÇMA
  48. Kemal Sunal Aha Kafası Yarıldı
  49. KemalSunal Essoglu Eşek
  50. Kiss kiss HolllyVallance
  51. Korna Sesi
---------------------------------------------------------
CEP TELEFONLARINA MÜZİK İNDİRME SİTELERİ LİNKLERİ

//www.mp3dunyasi.biz/cep-telefonu-muzikleri/

---------------------------------------------------------
Kablosuz İnternetten Mp3 İndirme - WiFi

Arkadaşlar daha önceden anlattığım Cuteftp programını kullanmayı başarabildiyseniz bunuda yaparsınız demektir. BEN YAPTIM VE KULLANIYORUM.
Öncelikle kablosuz modem ve jailbreak'in mecburi olduğunu söliyim.
Touch'ta installer ve SSH ikonlarını görmeniz gerekiyor.
settings'ten general'a tıklayın ve auto-lock'u never yapın.

Öncelikle,
//rs265.rapidshare.com/files/77...oad_Plugin.zip Adresinden gerekli dosyayı indirin ve içindeki 3 klasörü masaüstüne çıkarın.

Touch'tan installer'a tıklayın ve sources sekmesine basın.
Edit' e tıklayın ve sonra add'e tıklayın.
çıkan kutucuğa //homepage.mac.com/hartsteins/c...copycoders.xml Adresini doğrubir şekilde girin ve ok diyin.
Kendisi bir yenileme yapıcak.
Alttan install sekmesine tıklayın. Copycoders'a tıklayın ve 1.1.2 download plugin'i yükleyin. (1.1.1 download pluginide görüceksiniz, 1.1.2'ye yükseltilmemiş touchlar 1.1.1 çin olanımı yüklemeliler bilemicem?)
yükledikten touch'ı kapatıp açın.

Cuteftp programını açın ve touch'a bağlanın.
bağlandıktan sonra /Applications yazın
Buraya masaüstüne çıkardığınız SendFile.app klasörünü atın ve yüklemesini bekleyin.
SendFile.app klasörünün içine girin, tüm dosyaları seçin ve sağ tıklayıp özelliklerine girin.
permission kısmını 755 yapıp uygulaya basın.

/System/Library/Internet Plug-Ins yazın karşınıza 1 veya 2 klasör çıkıcak. hepsini silin. ve buraya masaüstüne çıkardığınız diğer 2 klasörü atın. Yüklemesini bekleyin.
işlemin sonunda Touch'ı kapatıp açın.

Bunlarda bittikten sonra artık mp3 indirmeye hazırsınız. safari'ye girin www.seeqpod.com yazın, istediğiniz şarkıyı aratın ve çıkan linklerden birine tıklayın.
karşınıza 2 seçenek çıkıcak biri indirme diğeri isim deiştirme. dosyanın ismini değiştirmek istiyorsanız kullanabilirsiniz. sonra download'a basarsınız ve dosya iner. alttaki kutucukta ne kadar kaldığını görebilirsiniz.

Diyelimki dosyayı indirdiniz. nerden bulup dinliceksiniz? touchın ana menüsündeki sendfile ikonuna tıkladığınızda indirdiğiniz tüm parçaları görebilirsiniz. Hayırlı Olsun..


MP 3 NEDİR MP3 HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER

MP3 nedir? MP3 kelimesi, MPEG Layer 3'ün kısaltmasından oluşmuştur. (MPEG=Motion Pictures Experts Group). Yepyeni bir müzik formatıdır. Sıkıştırma algoritmaları geliştirilmeden önce bilgisayarlarda ses örnekleri wav, pcm, voc, au, snd gibi formatlarda saklanırdı. Bu formatlar sesi depolarken insan kulağının duyamayacağı ses frekanslarını da depolayarak dosyanın şişmesine yol açarlar. Bu formatlarda CD kalitesinde 3-5 dakikalık bir ses kaydının saklanabilmesi için 50 ila 70 megabyte arasında bir sabit disk alanı gerekmektedir. MP3 sıkıştırma formatı tüm basitliğiyle Internet'te yaygınlaşmaya başladığında kimse sonradan olacaklardan haberdar değildi. Başlangıçta CD kalitesinde müzik dosyalarının sabit disklerde eskiye nazaran 16'da 1 oranında sıkıştırılarak daha az yer kaplar hale getirmesiyle yaygınlaştı. Tüm Internet kullanıcıları kendi evlerinde ve ofislerinde bu sıkıştırma algoritmasını kullanan sıkıştırıcı yazılımlar kullanarak CD'lerini, kasetlerini MP3 formatına dönüştürdü.

MP3 yasal mıdır? İlk önceleri oldukça masumane görülen MP3'e dönüştürme işlemi, kullanıcıların kendi yaptıkları mp3 dosyalarını arkadaşlarına ve dostlarına da göndermesiyle farklı bir boyuta ulaştı. Bu formatı kullanan player ve sıkıştırıcı yazılımların çoğalmasıyla artık "MP3 mania" adı verilen çılgınlıktan bahsedilmeye başlandı. Bu çılgınlığı körükleyen yazılımlar tüm internet üzerinde çoğu zaman shareware olarak yayılırken, MP3 formatında sıkıştırılmış olan müzik dosyaları gizli kapaklı olarak internet üzerinden dağıtıldı. Bugün MP3 dosyalarının CD ve kaset satışlarını olumsuz yönde etkilemeye başlaması dolayısıyla, MP3 dosyaları ilk zamanki gibi yaygın olarak dağıtılamıyorlar. Ama Internet'in sınırlanılamayan bir ortam olmasından dolayı bu dosyaların dağıtımı çok belirgin olmasa da, halen bazı internet siteleri üzerinden yapılabiliyor.

MP3 sektörü Internet'in bu işte pazarlama unsuru olarak kullanılabilmesi amacıyla da artık müzik üreticileri yeni çıkacak albümlerinden bazı parçaları süreleri kısaltılmış olsa da yayınlayarak tıpkı radyolarda olduğu gibi albümlerin tanıtımlarında kullanıyorlar. İnsanlar her ne kadar yasal olmasa da kendi evlerinde gigabyte'lar boyutlarına ulaşacak miktarlarda mp3 dosyaları bulunduruyorlar Bilgisayarlara ikinci bir sabit disk alımında geçerli sebepler arasında artık mp3 en üst sıralarda yer alıyor. Çoğu internet kullanıcısı saatlerini Internet'ten güncel ve hit parçaların mp3 dosyalarını aramak ve indirmekle geçiriyor. Başta player'lar olmak üzere arka arkaya mp3 programları yazılıyor. Bu programlar için "plugin" adı verilen eklentiler geliştiriliyor.

MP3 nasıl yapılır? MP3'ü diğer ses formatlarından ayıran en önemli özelliği hem yüksek kalitede olması, hem de oldukça az yer (bir şarkı için yaklaşık 4 MB) kaplamasıdır. Bu iki özelliği sağlayabilmek için özel bir sıkıştırma algoritması kullanılmıştır. Bu algoritma kayıplı sıkıştırma yaparak insan kulağının duyamayacağı ses frekansındaki sesleri atarak sesi sıkıştırır. MP3 yapabilmek için her türlü ses formatı kullanılabilir.

MP3'ler kaliteli ses dosyalarını çok az bir kayıpla sıkıştırıp az yer kaplar hale getirebildikleri için genellikle CD kalitesindeki seslerin sıkıştırılmasında kullanılır. Bir şarkıyı mp3 formata dönüştürebilmek için izlenmesi gereken yol şarkıyı önce normal ses formatında saklamaktır. Bu format olarak genellikle Wav formatı kullanılır. Bu formatla kaydedilen şarkı diskte yaklaşık 50 mb yer kaplar. İkinci adım olarak ise bu wav formatında kaydedilmiş şarkı, çeşitli encoder (sıkıştırıcı) programlar yardımı ile mp3 haline getirilir. Eğer şarkı kasetten çekilecek ise iki ucu erkek (stereo jacklı) bir "Line-In" kablosuna ihtiyaç vardır. Bu kablonun bir ucu şarkıyı çekeceğiniz teybin "Çıkış" birimine takılır. Bu çıkış birimi "Line-Out", "Kulaklık Çıkışı" gibi çıkışlardan biri olabilir. En kalitelisi "Line-Out" çıkışıdır. "Kulaklık Çıkışı" genelde tatmin edici sonuçlar vermez.

Kablonun diğer ucu ise bilgisayarınızdaki ses kartınızın arkasında bulunan "Line-In" girişine takılır. Şimdi yapacağımız işlem bir ses kayıt aracı kullanarak şarkıyı bilgisayarda wav formatında saklamaktır. Ses kayıt aracı olarak Windows'un kendi ses kayıt aracı kullanışsızdır. Çünkü sınırlı süre kayıt yapabilmektedir. Bu işlem için "Goldwave" gibi kaliteli ve yetenekli programlar kullanılabilir. Ses kaydı yapabilmek için Windows'ta "Ses Özellikleri" kısmında "Kayıt" bölümünde yer alan "Line-In" seçeneği işaretlenmiş olmalıdır. Bu işlem sesi "Line-In" ile dışarıdan almak istediğimizi Windows'a bildirir. En iyi kalite için ses, (44 khz-16 bit-Stereo) olarak kaydedilmelidir.

Kasetten yapılan kayıt işlemlerinin genelde pek kaliteli olduğu söylenemez. Genelde seslerde "çısssss" gibi bir parazit sözkonusudur. Bu parazit sesler "Normalizer" programları ile bir miktar kaldırılabilir. Sesin kaliteli olması için, kaliteli bir line-in kablosu ve ses kartına sahip olunması gereklidir. Ayrıca ses kayıt ayarlarının doğru yapılması gerekir. Yaklaşık 50 mb'lik wav dosyası oluşturulduktan sonra, yapılacak işlem bu dosyayı sıkıştırıp mp3 haline getirmektir. Bu işlem için encoder (sıkıştırıcı) programlar kullanılır.

Yeni başlayanlar için "Mp3 Compressor" adlı program uygundur. Bu programın fazla ayarı yoktur. Sadece wav dosyası verilip, sıkıştırma kalitesi belirlenir. En kaliteli ve en çok kullanılan yöntem ise Cd'den bir parçayı dijital olarak okuyup, onu hemen mp3'e çevirmektir. Bu programlara "Cd-Ripper" adı verilir. Bu programlar sesi dijital okumayı destekleyebilen CD-ROM sürücülerden parçayı track olarak okur ve kendi içinde bulunan mp3 encoder ile hemen mp3'e çevirir. Bu yöntem en basit, en hızlı ve en kaliteli yöntemdir. Bu işlemi sağlayan ve en çok kullanılan programlardan ikisi "Xing Audio Catalyst 1.5" ve "WinDac 1.46" programlarıdır. 

Türkiye'nin en büyük dijital müzik arşivlerinden birine sahip olan Muzi, arşivindeki binlerce şarkıyı Muzi üyelerinin ücretsiz kullanımına sunuyor. En güncel şarkıların ve üstün ses kalitesinin adresi Muzi, bu kampanyayla yasal müzik satışı konusunda bir bilinç yaratmayı hedefliyor.

Türkiye'nin en büyük dijital müzik arşivlerinden birine sahip olan Muzi, binlerce şarkıyı ücretsiz kullanıma açıyor. Muzi üyeleri, pek çok farklı tarzdaki müziğin yer aldığı arşivden diledikleri şarkıları seçebiliyor, telif hakları lisansı ödenmiş bu şarkıları bilgisayarlarına indirebiliyor, CD'ye kaydedebiliyor, MP3çalarlarına aktarabiliyorlar.

Müzikseverler için dijital ortamdaki en büyük fırsat olan bu kampanya hakkında bir açıklama yapan Doğan Elektronik Müzik (DEM) Genel Müdürü Elvan Konedralı şunları ifade ediyor: "Müzik hepimizin ortak zevki. Fakat müzik keyfini, yasa dışı uygulamalarla kirletmemek gerek. Biz DEM olarak yasal müziği destekliyoruz. Yabancı ülkelerde sanatçıların hakları korunuyor. Fakat ne yazık ki ülkemizde bu konuda gereken hassasiyet gösterilmiyor. Bu konuda müzikseverlerde bir bilinç ve alışkanlık yaratmak üzere, arşivimizdeki binlerce şarkıyı ücretsiz kullanıma açıyoruz. Böylece insanlarımıza telif hakları lisansı ödenmiş, tamamen yasal olan dijital müziğin kalitesini ve vicdani huzurunu yaşatmak istiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 18:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER