“Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı” 58. kez kapılarını açıyor

1.000’in üzerinde ayakkabı markası yeni modellerini AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarın’da sergileyecek.

“Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı” 58. kez kapılarını açıyor

 “Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı” 58. kez kapılarını açıyor

1.000’in üzerinde ayakkabı markası yeni modellerini AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarın’da sergileyecek.

Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), ayakkabı ve saraciye sektörüne yön veren 1.000’in üzerinde markanın katılımı ile 4 Ekim’de başlıyor. Fuarda, Almanya, Afrika, Azerbaycan, Arnavutluk, Beyaz Rusya, Beyrut, Ermenistan, Dubai, Fransa, Hırvatistan, Irak, İran, İsrail, İtalya, Kazakistan, Kırgızistan, Pakistan, Çin, Romanya, Rusya, Ukrayna’nın da aralarında bulunduğu 60 ülkeden alım heyeti ağırlanacak.


Ayakkabı Dünyası, Beta, Beymen, Boyner, Desa, Divarese, Flo, Greyder, Hotiç gibi 1000’in üzerinde uluslararası ayakkabı markasının ve zincir mağazanın üst düzey yöneticileri AYMOD’a özel davetli olarak katılacak ve fuarda ayakkabı üreticileri ile bir araya gelecek.

Ayakkabı sektörünün küresel buluşması 58. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD), CNR EXPO Yeşilköy’de 4-7 Ekim tarihlerinde düzenlenecek. Klasikten moderne, babetten çizmeye, çantadan, cüzdana, bavula ve kemere kadar her kesime hitap eden ürünlerin sergileneceği fuarda, 1.000’in üzerinde marka 2018 ilkbahar-yaz sezonu ayakkabı ve saraciye modellerini sektör profesyonelleri ile buluşturulacak. Alanında dünyanın en büyük ikinci fuarı olan AYMOD, CNR Holding Kuruluşu Pozitif Fuarcılık tarafından Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği (TASD), Türkiye Ayakkabı Sektörü Araştırma Geliştirme Eğitim Vakfı (TASEV), KOSGEB desteğinde 60 bin metre kare alanda, 20 bin ziyaretçi hedefiyle organize edilecek.


60 ülkeden alım heyeti AYMOD’a geliyor

Türkiye’de 2 milyondan fazla insanın geçimini sağlayan ayakkabı sektörünün uluslararası arenada etkinliğini artırmayı hedefleyen CNR Holding ve TASD, AYMOD Fuarı’nda dünyanın dört bir yanından gelecek alıcıları ağırlayacak. Fuara, Almanya, Afrika, Azerbaycan, Arnavutluk, Beyaz Rusya, Beyrut, Ermenistan, Dubai, Fransa, Hırvatistan, Irak, İran, İsrail, İtalya, Kazakistan, Kırgızistan, Pakistan, Çin, Romanya, Rusya, Ukrayna’nın da aralarında bulunduğu 60 ülkeden alım heyeti katılımı olacak. Ayakkabı Dünyası, Beta, Beymen, Boyner, Desa, Divarese, Flo, Greyder, Hotiç gibi 1000’in üzerinde uluslararası ayakkabı markasının ve zincir mağazanın üst düzey yöneticileri AYMOD’a özel davetli olarak katılacak. Fuarda görülebilecek yerli ve yabancı markalardan öne çıkanlar şöyle: Hammer Jack, Tergan, Twigy, Cabani, Ricardo Colli, MCP, Scooter, Conteyner, Euromar, Lapinta, Devran, İnuovo Lota,Ridge, İlvi , Marcomen, Bulldozer, Darkwood, Topbaş United, Ferudun Kundura, Poletto, Dunlop.


Efelerin çizmesinden, Bodrum sandaletine kadar el yapımı ayakkabılar

Türk ayakkabı sektörünün en büyük buluşması ve istikrarlı fuarı olarak bilinen AYMOD, her yıl birbirinden renkli etkinliğe ev sahipliği yapmasıyla da dikkat çekiyor. Aydın, Kahramanmaraş, Muğla, Samsun, Gazi Antep’ten efe çizmesi olarak da bilinen körüklü çizmenin ustaları, çarık ustaları, Bodrum sandaleti ustaları, yumurta topuk ustaları, yemeni ustalarının özel tasarımları ‘Ustalara Saygı’ projesi kapsamında AYMOD Trend alanında sergilenecek. “7 Bölge 7 Ayakkabı” projesi kapsamında Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinin ayakkabı kültürünü yansıtan, tarihi sandalet, çarık, topuklu ayakkabı çeşitleri gibi pek çok sayıda ilgi çekici ayakkabı fuar alanında yerini alacak. Ayakkabının varoluşundan günümüze kadar olan üretim serüveninin anlatıldığı, Sümerbank arşivinden fotoğraflar da AYMOD Trend alanında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109