TÜRK HALK MÜZİĞİ’NİN USTA İSMİ ERDAL ERZİNCAN’DAN MİNİ KONSER

‘GAİN Sahne’nin bu haftaki konuğu eserleri ile bağlamaya hayat veren, Türk Halk Müziği’nin önemli isimlerinden Erdal Erzincan oluyor.

TÜRK HALK MÜZİĞİ’NİN USTA İSMİ ERDAL ERZİNCAN’DAN MİNİ KONSER
 TÜRK HALK MÜZİĞİ’NİN USTA İSMİ ERDAL ERZİNCAN’DAN MİNİ KONSER

 ‘GAİN Sahne’nin bu haftaki konuğu eserleri ile bağlamaya hayat veren, Türk Halk Müziği’nin önemli isimlerinden Erdal Erzincan oluyor.


Anılarımızda yer etmiş, hikayelerimize ortak olmuş şarkıları odağına alan ve sevdiğimiz müzisyenlerin geniş müzik yelpazesini özel bir şov eşliğinde izleyici ile buluşturan ‘GAİN Sahne’nin bu haftaki konuğu eserleri ile bağlamaya hayat veren, Türk Halk Müziği’nin önemli isimlerinden Erdal Erzincan oluyor.

Kendine özgü tarzı ve şarkıları ile çok sevilen, küçük yaşlardan itibaren bulunduğu bölgenin folklorunu gözlemleyerek, Türkiye’nin ve Anadolu’nun kendine özgü duygularını, inançlarını, düşünce ve geleneklerini  eserlerinde sıklıkla anlatan Erdal Erzincan, GAİN Sahne’de!

 

“Madem ki Ben Bir İnsanım”, “Sürülemez Dostun İzi”, “İkinci Bahar”  ve “Dizden Kırma” şarkılarını kendine has tarzı ve eşsiz  bağlamasıyla yeniden yorumlayan Erdal Erzincan ile GAİN Sahne’de dile getiremediğiniz çeşitli duyguların arasında kaybolacağınız mini bir konsere hazır olun!

 

‘GAİN Sahne’ farklı tarzlardaki sanatçıların sahne performanslarına tanıklık edeceğiniz üç farklı bölümüyle her pazartesi, salı ve çarşamba günü GAİN’de!

 

Fragmanı izlemek için;

https://www.youtube.com/watch?v=a8DIHOkD57c&feature=youtu.be

 

Gain’i indirmek için;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trgain.mikrogain

https://apps.apple.com/us/app/gai-n/id1516180910

https://appgallery.huawei.com/#/app/C103593621

 

GAİN Hakkında 

Aralık 2020 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayan Gain, yeni nesil çevrimiçi dijital bir medya platformu. Kullanım kolaylığı sağlayan dikey ve yatay formatta, kısa ve özgün içeriklerinin yanı sıra akıllı izleme teknolojisi sayesinde kişiye özel yayın akışı sunuyor. Gain, bağımsız ve yeni medya üreticilerini, farklı düşünceleri ve formatları, yeni kazanımları ve yetenekleri önemsiyor. Kullanıcısına hem eğlenceli hem de bilgi veren bir içerik izleme deneyimi sağlıyor. “Şimdi ne izlesem?” sorusuna izleyicisinin zevkleri, günlük aktiviteleri ve görmeyi sevdiği konular üzerinden oluşturduğu yayın akışıyla cevap veriyor.

 

iOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil aygıtlardan erişim sağlanabilen Gain’in, farklı format ve kategorilerde diziler, kısa filmler, belgeseller, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli ve yabancı zengin bir içerik listesi var.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER