TÜM YÖRELERİN EZGİLERİ VE RENKLERİNİ SAHNEYE TAŞIDI

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Atakent Kültür Merkezi tarafından ücretsiz halk konseri yapıldı. Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Özgür Akdemir turnelerden önce İstanbul dinleyicisine işitsel ve görsel bir ziyafet sundu.

TÜM YÖRELERİN EZGİLERİ VE RENKLERİNİ SAHNEYE TAŞIDI
19 Kasım Cumartesi günü Atakent Kültür Merkezinde ücretsiz halk konseri veren Özgür Akdemir ülkemizin her bölgesinden ve yöresinden ezgileri taşıdı sahneye. Giydiği geleneksel kıyafeti ile de büyük ilgi toplayan Özgür Akdemir ülkemizin bütün renklerini müziğiyle sundu kulaklarımıza.

Özgür Akdemir Van’da yaşadığımız depreme de vurgu yaparak bir de Van türküsü söyledi. Başka yörelerin halkları beraber halay çekip zeybek oynadılar. Bütün gelenekleri müziğinde kardeş kılan Özgür Akdemir, dinleyenleri kendisine hayran bıraktı.
Özgür Akdemir; Atakent Kültür Merkezini ilk defa böylesine tıka basa dolduran bir konsere imza attı. Konser sonrasında sevenleriyle sohbet edip albümünü imzalayan Özgür Akdemir büyük ilgiyle karşılandı. Özgür Akdemir’in sahnesine sesine ve canlı performansına hayran kalan dinleyici konserin tekrarlanması için baskı yaptılar.


Haber : Hasibe GÜR


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER