Tokatlılar Sancaktepe'de Buluştu

İstanbul'da yaşan Tokatlılar, birlik ve dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Tokatlılar Sancaktepe'de Buluştu
Tokatlılar Sancaktepe'de Buluştu


İstanbul'da yaşan Tokatlılar, birlik ve dayanışma gecesinde bir araya geldi
İstanbul'da yaşan Tokat dernekleri, birlik beraberlik gecesinde bir araya geldi. Sancaktepe İlçesi'nde bir düğün salonunda Tokat’ın Artova İlçesi'ne bağlı Evlidere, Gümüşyurt, Ulusulu Köyleri’nden oluşan EVLİDER Derneği tarafından düzenlenen geceye CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye başkan yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir Belediye başkan yardımcısı Kalende Özdemir, Tokat Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Murat İlter, CHP Tokat Milletvekili aday adayı ve eski İl Başkanı Duran Kum ve çok sayıda sivil toplum örgütleriyle dernek üyeleri katıldı.


BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Gecenin açılış konuşmasını yapan EVLİDER Dernek Başkanı Halis Hasgül, geceye katılan herkese teşekkür ederek, Türkiye’nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ve bugünlerde birlik beraberliğe daha çok ihtiyaç duyulduğunu söyledi. CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ise yaptığı konuşmada 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referanduma dikkat çekerek, ülkenin birlik ve beraberliği için var güçleriyle ‘Hayır’ çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. 

CHP'LİLER 'HAYIR OYU' İSTEDİ
CHP Tokat Milletvekili aday adayı ve eski İl Başkanı Duran Kum ise yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Ülke olarak iyi yönetilmiyoruz. Önümüzde bir referandum oylaması var. Bu oylamamada en büyük sıkıntı 18. Maddenin vatandaşlar tarafından maalesef iyi bilinmemekte. Bunları vatandaşlarımıza iyi anlatarak referandumda ‘Hayır’ oylarının artmasını sağlayacağız” diye konuştu. Gecede yapılan konuşmaların ardından Tokat’ın mahalli sanatçıları sahneye çıkarak birbirinden güzel Tokat Türküleri seslendirilerek gece son buldu.


Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2017, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER