Tetiana Müsevitoğlu “MERHABA TÜRKİYE” Resim Sergisi

Tetiana Müsevitoğlu “MERHABA TÜRKİYE” Resim Sergisi

Tetiana Müsevitoğlu   “MERHABA TÜRKİYE”  Resim Sergisi
Ukraynalı Gelin Tetiana Müsevitoğlu   “MERHABA TÜRKİYE”  Resim Sergisinin 2.si  CKM’ de açıldı.

Geçtiğimiz yıl yaptığı evlilik ile ülkemize yerleşen Tetiana Müsevitoğlu, 2. kişisel sergisini Kadıköy Belediyesi Müzik Gönüllüleri ev sahipliğinde, 14 Mayıs 2011 Cumartesi günü CKM Fuayesinde açtı.

Açılış kokteyline gönüllüler, sanatçının atölyesinde resim çalışmalarına katılanlar, yakın akrabaları ile çok sayıda konuk katıldı. Sergi izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.

Kadıköy Belediyesi Gönülü Eğitim ve Danışma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi olan Nesibe Müsevitoğlu’nun da gelini olan Tetiana Müsevitoğlu açılış

konuşmasında, -“Türkiyenin doğal ve tarihi güzelliklerine büyük hayranlık duyuyorum. Resimlerimde ikinci vatanım olan bu güzel ülkeyi ve insanlarını resmetmekten büyük keyif alıyorum. Bana bu konuda en büyük desteği veren annem Nesibe Müsevitoğlu’na bütün kalbimle teşekkür ederim.” Dedi.

Serginin açılışını yapan Nesibe Müsevitoğlu, gelini Tetiana Müsevitoğlu’na sanat çalışmalarında başarı dilerken, sergiye katılan Kadıköy Belediyesi Meclis Üyeleri Nurhan Kutman ve Ayşen Gürer ile birlikte sanatçıya bir teşekkür plaketi sundu.

1986 Yılında Ukrayna Kherson’da doğan Tetiana üsevitoğlu, Kiev Ulusal Sanat Lisesi ve Kiev Ulusal Sanat Akademisinden mezun oldu. Bu güne kadar ülkesinde ve ülkemizde birçok karma sergide yer aldı ve kişisel sergi açtı. Bundan sonra da sergilerini farklı te Sanatseverler “MERHABA TÜRKİYE” Sergisini 24 Mayıs 2011’e kadar CKM’de görebilirler.malar ile açmayı planlamakta.

Katıldığı ve açtığı sergiler;
2005 Kiev Ulusal Sanat Akademisi Kiev sergisi,
2007 Kherson Mavi Kedi” Sanat Galerisi “ÇERNOBİL ZİLLERİ” Resim Sergisi,
2007 Kiev ”YENİ ENERJİ”  Proje ve Tasarım Sergisi,
2008 Kherson Ana Sanat Sergi Salonu  “ İÇ TASARIM RESİMLERİ” Sergisi,
2008 Kiev Ressamın Sanat Evi Sanat Salonu “DEKORATİF SANAT” Sergisi,
2010 – Mart: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi “Lion Ressamlar Karma Resim Sergisi”,
2010 – Ekim: Bostancı Gren Park Otel Art Gallery “ MERHABA TÜRKİYE” Kişisel Resim Sergisi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109