Söz konusu eğitimse, yardıma koşarım

13 Kasım 2016 Pazar günü düzenlenecek 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nda "söz konusu eğitimse, yardıma koşarım"

Söz konusu eğitimse, yardıma koşarım
 Söz konusu eğitimse, yardıma koşarım

13 Kasım 2016 Pazar günü düzenlenecek 38. Vodafone İstanbul Maratonu’nda "söz konusu eğitimse, yardıma koşarım" diyen gönüllüler arıyoruz!

Koşmak için son başvuru bugün... Hemen burayı tıklayarak kayıt olabilirsiniz.


Peki koşarak nasıl bağış toplayabilirsiniz?
Çok basit! Adım Adım oluşumunda yer alan Darüşşafaka Cemiyeti'ne destek vermek için “İyilik Peşinde Koş” platformuna üye olarak yardımseverlik koşularına katılabilirsiniz.


Peki İPK’ya nasıl kayıt yaptıracaksınız?
Darüşşafaka’ya hem yürüyerek hem de koşarak destek olabilirsiniz. Öncelikle 38. Vodafone İstanbul Maratonu’na kayıt olun. Bu işlem çok basit. Hemen buraya tıklayın.
 
Bağışlarınızı takip etmek artık çok kolay! Bunun için Adım Adım’ın “İyilik Peşinde Koş” (İPK) platformuna üye olup profil oluşturabilirsiniz. Bu size Darüşşafaka Cemiyeti için kolayca bağış toplamanızda yardımcı olacak. Link ve ayrıntılı bilgi için buraya tıklayın.
 
Biz tüm süreçte sizin yanındayız. İPK’ya kayıt sonrasında bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz. Barkodlu göğüs numaranıza ve iletişim bilgilerinize ihtiyacımız var.
 
Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden bağış toplamak için bir çağrı yapmanız gerekiyor. Panik yapmayın, size kişileştirebileceğiniz örnek mektubunuzu göndereceğiz. Dilerseniz hemen şu anda duyurulara başlayabilirsiniz. 
 
Şimdi sıra destekçilerinizde! İPK üzerinden sizi desteklemek için bağış yapanları takip edebilir ve eğitimde fırsat eşitliği için yarattığınız etkiyi izleyebilirsiniz. Unutmayın ne kadar çok yaratıcı çağrı, o kadar çok destek!


Neden koşuyoruz?
Kampanya boyunca hedefimiz; okulumuza yeni başlayan 121 öğrencimizden 48’inin 1 yıllık eğitim masraflarını destekleyecek 480.000 TL’ye ulaşmak! Darüşşafaka’da okuyan bir öğrencinin haftalık eğitimine 250 TL vererek destek olabilirsiniz.  

Çünkü bir velimizin dediği gibi “Bir çocuk için en büyük hediye annesi ve babasıdır. Annesini ya da babasını kaybetmişler içinse Darüşşafaka'dır.”

Gelin siz de bu yılki İstanbul Maratonu’nda ailemize katılın, adımlarınızla 1000’e yakın öğrencinin eğitimine destek olun!


Adım Adım nedir?
Tamamen gönüllülerin yer aldığı Adım Adım, kişilerin spor yoluyla harekete geçmesini sağlayarak, toplumsal dayanışmaya ilham kaynağı olmaya çalışır.

Koşulara katılarak sivil toplum kuruluşlarına destek olan oluşumun bağış toplama sistemi “İyilik Peşinde Koş” (İPK), hem koşucuların hem de bağışçıların yapılan bağışları kolayca takip etmelerini sağlar.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109