SİBER YAPI YENİ YILI ÇALIŞANLARIYLA KUTLADI

“Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” ilkesini benimseyerek sektörün öncü firmaları arasına giren “Siber Yapı Otomasyon Anonim Şirketi” sahipleri yeni yıl nedeniyle çalışanlarıyla yemekte bir araya geldiler.

SİBER YAPI YENİ YILI ÇALIŞANLARIYLA  KUTLADI
 SİBER YAPI YENİ YILI ÇALIŞANLARIYLA  KUTLADI
“Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” ilkesini benimseyerek sektörün öncü firmaları arasına giren “Siber Yapı Otomasyon Anonim Şirketi” sahipleri yeni yıl nedeniyle çalışanlarıyla yemekte bir araya geldiler.

Çalışanları önemsediğini söyleyen Siber Yapı Genel Müdürü Atilla Kılıç; “Sektörün lokomotif firmalarından biriyiz. Yeni yıl vesilesiyle çalışanlarımızla bir arada yemek yiyip sohbet etmekten büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim” dedi.
Ataşehir’de bir restorant’ta verilen yemekte, firma yetkilileri davete iştirak eden çalışanlarıyla yakından ilgilenerek hoş bir sohbet ortamı oluşturdular.  

Aynı zamanda bir aile şirketi olan Siber Yapı Otomasyon AŞ Genel Müdürü Makine Mühendisi Atilla Kılıç firma ve çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarıyla şu bilgileri paylaştı:

SEKTÖRÜN LOKOMOTİF FİRMALARINDAN BİRİYİZ

Yerel basının sorularını da yanıtlayan Kılıç konuşmasına şöyle devam etti: “ 26 yaşımda ilk firmamı kurdum. Daha sonra Siber Yapı olarak çalışma hayatımıza devam ettik. Siber Yapı 1997 yılında kurulmuş otomatik kapı sektöründe ve yapı otomasyon konusunda faaliyet gösteren bir firmayız. Geldiğimiz noktada sektörün lokomotif firmalarından birisiyiz. Sektörümüzdeki bütün yenilikleri, dünyanın en kaliteli markaları ile çalışarak, teknik bilgi, teknolojisi ve kusursuz hizmet anlayışı ile Türkiye’deki pazara sunan, bunu büyük başarı ile uygulayan sektörün parlayan bir yıldızıyız. Böyle bir ailemiz olduğu içinde çok mutluyuz” dedi.

FİRMA ADI UZAY TEKNOLOJİSİNDEN

Toplamında 70 çalışanımız var diyen Kılıç; “Siber” ismi ile ilgili şunları söyledi: “Firmamızın adını uzay teknolojisinden esinlenerek koyduk. Kuruluş yıllarımızda bu isim telaffuz edilirken ne anlama geldiği bilinmezken, bunun gelecekte bir teknoloji olacağı, hayatımızda önemli bir yeri olacağını düşünmeye başlamıştım. Avrupa’da çok nadir noktalarda görüyordum. Bunu Türkiye’ye nasıl uygulayabilirim diye düşünmeye başlamıştım. O dönemde ilk ürünlerimizi Japonya’dan getirdik ve bugünlere geldik. “


KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ

Ürünleri yarı mamül olarak getirdiklerini söyleyen Kılıç; “yüzde kırka yakın ürün kendi tasarımımızdır. Kendi ürettiklerimizi kullanıyoruz. Amacımız Avrupa ile uluslar arası anlamda rekabet yapabilmek. Siber Yapı olarak son 4 yılda Türkiye’nin en büyük kapı projelerini almış bulunuyoruz. Firma olarak kaliteye önem verdiğimiz için tercih ediliyoruz. Sadece Türkiye’de değil yurtdışında da yabancı firmalarla yarışarak birçok ihaleyi aldık ve yüzümüzün akı ile bitirdik” diye konuştu.

AR-GE ÇALIŞMAMIZ VAR

 Kılıç son olarak da: “Şu anda çok ciddi bir Ar-Ge çalışması içindeyiz. Dünyada eşi benzeri olmayan sistemler üzerinde çalışmamız var. Projenin tamamı bana ait. Tamamıyla enerji tasarrufu sağlayan insan sağlığı açısından çok büyük önem arz eden, emniyet faktörleri açısından çok büyük öneme sahip yeni bir ürün tasarlama aşamasındayız. Bu konuda KOSGEB ve TUBİTAK ile ilgili bir çalışma yürütüyoruz.  Bu kurumların desteğini alabilmek için başvurumuzu yaptık. Destek verirlerse bizde bütün dünyaya ve Avrupa’ya patenti bize ait olan böyle başarılı bir ürünü satmaktan gurur duyarız” şeklinde ifade etti.

SİBER YAPI İLETİŞİM

İNŞAAT FİRMALARI

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2015, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER