Şener Şen Zengin Mutfağı Oyunuyla Tiyatroya Geri Döndü!

Şener Şen, 14 yıl aradan sonra “Zengin Mutfağı” Oyunun galasında önceki akşam Ataşehir DasDas’ta gerçekleşti.

Şener Şen Zengin Mutfağı Oyunuyla Tiyatroya Geri Döndü!

 Şener Şen Zengin Mutfağı Oyunuyla Tiyatroya Geri Döndü!

Şener Şen, 14 yıl aradan sonra “Zengin Mutfağı” Oyunun galasında önceki akşam Ataşehir DasDas’ta gerçekleşti.
 

Şener Şen, İstanbul Şehir Tiyatrolarında 40 yıl önce oynanan “Zengin Mutfağı” oyunuyla tiyatro sahnesine geri döndü. Oyunun Galasına ünlüler koşarak geldi dense yeridir. Şener Şen gibi büyük bir üstadın 14 yıl aradan sonra Tiyatro Sahnesinde görmek için Ünlüler akın etti. Oyunun galası önceki akşam Ataşehir DasDas’ta gerçekleştirildi.
14 yıl aradan sonra Şener Şen’i izlemek için gelen ünlü isimlerden bazıları, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Mert Fırat, Büşra Develi, Bergüzar Korel gibi birçok ünlü galaya katıldı.

Galaya birlikte katılan, Ozan Güven ve şirinevler escort Zafer Algöz, “Yeni nesillerin de Şener Şen’i sahnede görecek olması harika bir olay. Şener abi çok heyecanlıydı, emin olun biz de aynı derecede heyecanlıyız” diyerek duygularını dile getirdiler.
 
Emel Sayın'dan Şener Şen itirafı
Şener Şen önceki akşam 'Lütfü Usta' rolüyle seyirci karşısına çıktı. Seyirciler arasında Emel Sayın da vardı. Emel Sayın, Şener Şen'le aşk yaşadığı iddialarına bakın nasıl cevap verdi!
Şener Şen (76), Vasıf Öngören’in yazdığı tiyatro oyunu ‘Zengin Mutfağı’nda 1978’de oynamış, 1988’de çekilen filminde de rol almıştı.
 
40 YIL SONRA
Şener Şen, 40 yıl aradan sonra yine ‘Lütfü Usta’ rolü ile önceki akşam Ataşehir DasDas’ta seyirci karşısına çıktı. Kadrosunda Kutay Sandıkçı, Gizem Ergün, Onay Kaya ve Uğur Arda Başkan’ın olduğu oyun dakikalarca ayakta alkışlandı. Şener Şen seyirciye teşekkür etti.
 
ESPRİLİ CEVAP
Seyirciler arasında bulunan Emel Sayın (73), “Yıllar önce adınız Şener Şen ile aşk dedikodusuna karışmıştı, doğru muydu?” sorusuna kahkaha atarak şu yanıtı verdi:
 
Ah ne hoş! Ne var ki, biz Şener Şen’le çok iyi arkadaşız. Kendisi çok sevdiğim, çok güvendiğim, dertleştiğim ve değer verdiğim dostum.
 
'BUNDAN SONRASINI ALLAH BİLİR'
Şu ana kadar aramızda öyle bir şey olmadı. Ama bundan sonrası için ne olur? Orasını Allah bilir."

 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 22:32

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER