SANAYİ DEVİ TEKNOROT VE ATAK TAŞIT HIZ KESMİYOR

Türkiye’nin en iyi 500 Sanayi Kuruluşu içinde yer alan ve ilkesi "DAİMA ÖNDE" olan Teknorot, tek yetkili dağıtıcısı Atak Taşıt ile seminerlerine fuar sonrası hız kesmeden devam ediyor.

SANAYİ DEVİ TEKNOROT VE ATAK TAŞIT HIZ KESMİYOR
 SANAYİ DEVİ TEKNOROT VE ATAK TAŞIT HIZ KESMİYOR

Türkiye’nin en iyi 500 Sanayi Kuruluşu içinde yer alan ve ilkesi "DAİMA ÖNDE" olan Teknorot, tek yetkili dağıtıcısı Atak Taşıt ile seminerlerine fuar sonrası hız kesmeden devam ediyor.
Rotil, rot başı ve rot mili başta olmak üzere otomobil ön düzen parçaları üretiminde öncü olan Teknorot ve tek yetkili dağıtıcısı Atak Taşıt, 2016 yılının ilk seminerini 20 Nisan’ da İzmit’ de gerçekleştirecek. 2015 yılını, Aralık ayında yaptığı Denizli semineri ile kapatan iki dev firma, 580 ustası ile bir araya gelmişti. 
Kalitedeki hedefi her zaman en yüksek olan Teknorot, üretim gücü ve yoğun AR-GE çalışmaları ile ‘ Daima Önde ‘ ilkesini sürdürmektedir. Bu kapsamda, aks grubundan ısıtma ve soğutma sistemine kadar geniş ürün gamı bulunan Atak Taşıt ile seminerde ustalarla bir araya gelecek olan Teknorot, hem soruları yanıtlayacak hem de uzun vadede üretim ve ürün hedeflerini paylaşacak. Çekilişin yapılıp hediyelerin dağıtılacağı seminerde, sonrası verilecek olan yemek ile program sonlanacak.

Seminer
Tarih : 20 Nisan 2016
Saati :19:30
Yer   : WellbornLuxury Hotel İzmit  
                                         

TEKNOROT HAKKINDA
1992 yılında yüzde yüz Türk sermayesiyle sektör yolculuğuna başlayan Teknorot Otomotiv Anonim Şirketi ; Düzce Organize Sanayi Bölgesindeki iki ayrı lokasyonda, 82.800 metrekarelik bir arazi üzerinde toplam 52.000 metrekarelik kapalı alanda, 1400’e yakın çalışanı ve geniş makine parkıyla üretime devam etmektedir. Teknorot, ileri teknolojiyi ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan anlayışıyla, Dünyanın lider üretici firmalarından biridir.Ön düzen parçaları üreticisi Teknorot’un başlıca mamulleri : rotil, rot başı, rot mili, alüminyum ve çelik dövme rotilli kol, saç salıncak, z-rot ve burç çeşitleridir.Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlayan Teknorot, 2009 yılından beri Türkiye’nin en iyi 500 sanayi kuruluşu içinde yer almayı başarmıştır.

ATAK TAŞIT HAKKINDA
1979 yılında oto yedek parça sektörüne yeni bir anlayış getirmek amacıyla kurulan Atak Taşıt, kurulduğu günden bugüne öncelikli olarak koşulsuz müşteri memnuniyetini misyon edinerek sektöründe hak ettiği güvenilirliği sürdürmektedir. Binek ve hafif ticari araç segmentleri için kaliteli, ve geniş ürün yelpazesi, teknolojik alt yapısı, alanında uzman personeli, zamanında ürün teslimi ve stoklu çalışması, firmamızı rakipleri arasında ilk tercih konumuna getirmiştir.Yılların getirmiş olduğu deneyimi kullanarak, sürekli gelişimi, büyümeyi ve müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmeyi hedefleyen firma 2000 senesinde İzmir’de Ege ve Akdeniz Bölgesi müşterilerine ayrıcalıklı hizmet veren ATAK-METAPAR ortaklığını yapmıştır. Bu oluşumdan kısa bir süre sonra; 2003 yılında ise Kuzeybatı, Orta ve Güneydoğu Anadolu bölgesine hizmet verecek olan Ankara şubesi hizmete açılmıştır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109