Samed’den Mezunlar Günü

Samed’den Mezunlar Günü

Samed’den Mezunlar Günü
Sultanbeyli İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmamhatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (SAMED)in organize ettiği 2011 Mezuniyet Günü ve Pilav Günü Programı 1500’den fazla katılımcıyla  15 Haziran 2011  Çarşamba Günü Atlas Kongre Salonunda gerçekleşti.

Öncelikle misafirlere pilav ikramında bulunuldu.
Çok renkli geçen gecede Öncelikle Protokol Konuşmaları yapıldı. Dernek adına Eyyup ÇAMUR ve Özcan KARAKUŞ birer konuşma yaptılar.

Okul Müdürümüz Cemalettin KAPUSUZ’un duygu yüklü ve anlamlı konuşması manidardı.Konuşmasından sonra Dernek tarafından okul müdürü Cemalettin KAPUSUZ’a Osmanlı Tuğrası hediye edildi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin KESKİN ise konuşmasında her zaman İmam Hatip Liselerinin ve İmam Hatip Camiasının yanında olduğunu belirtti.Başkan Hüseyin KESKİN’e Kabe Maketi hediye edildi. Daha sonra Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf ÇİÇEK ve Önder Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ŞİŞMAN birer konuşma yaptılar ve kendilerine çiçek takdim edildi.

Konuşmacılar ardından okul Tasavvuf  Korosu sahne aldı.Daha sonra Erzurum Bar Ekibi misafirlere renkli anlar yaşattılar.

Mezunlarından Yunus Emre Atıcıların Ezgilerinden sonra Sponsor firmalara plaket takdiminde bulunuldu.

Okulumuz Öğrencilerinden Hatice Hüsna YILDIRIM’ın şiir dinletisinden sonra merakla beklenen Ezgi Sanatçısı Ömer KARAOĞLU’nun sahneye çıkışı misafirleri hareketlendirdi.Ömer KARAOĞLU sevilen eserleriyle geceye renk kattı.

Mezunlar adına konuşma yapan okulumuz öğrencilerinden Rabia YILMAZ  İmam Hatipli olmanın öneminden ve sonraki nesillere tavsiyelerde bulundu.
Okulda derece yapan öğrencilere Plaket takdimin yapıldı ve ardından mezun olan sınıflar tek tek sahneye alınarak belgeleri dağıtıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER