SAMED Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa KARA’yı Ziyaret Etti.

SAMED Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa KARA’yı Ziyaret Etti.

SAMED Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa KARA’yı Ziyaret Etti.
Sultanbeyli Anadolu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları  Derneği (SAMED), Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı ziyaret etti. Ziyarete SAMED Derneği Eski Başkanı Özcan Karakuş , Başkan Yardımcısı Eyüp ÇAMUR ve  Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette, derneğin yaptığı  çalışmalar ve İmam Hatip Liseleri hakkında Başkan Mustafa Kara'ya bilgi verilirken, Başkan Mustafa KARA ; İmam Hatip Lisesi Mezunu olmasam da her zaman kalbinin bu okullarla beraber attığını ve her türlü maddi ve manevi desteğini esirgemediğini söyledi.Bu bağlamda Üsküdar’da yapılacak olan Kandilli Anadolu İmam Hatip Lisesinden bahsederek İmam Hatiplilere ne kadar çok önem verdiğinden bahsetti.

İmam Hatiplerin dününün bugününü konuşulduğu ve dertlerin sıkıntıların anlatıldığı, nasıl giderileceği hakkında fikir alış verişi bulunulduğu ziyarette okul günleri yad edildi. Başkan Mustafa KARA ’nın sosyal medyadaki etkinliği ve sanal  alemde çok sevilen ve ilgiyle takip edilen bir başkandan çok halkın içinden biri olduğu kendisine aktarıldı. Makamının kapısının her zaman  açık olması da bunu özetler dibiydi.

Ziyaretin sonunda Başkan Mustafa KARA ziyaretten dolayı  memnuniyetini dile getirerek tekrar görüşmek üzere temennide bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER