Ressam Polis, İkinci Sergisini Ataşehir Optimum Açtı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’nde görevli 16 yıllık polis memuru Zekeriya Ordu, mesai saatlerinden arta kalan vakitlerde çizdiği resimlerle ikinci sergisini açtı.

Ressam Polis, İkinci Sergisini Ataşehir Optimum Açtı
Ressam Polis, İkinci Sergisini Ataşehir Optimum Açtı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’nde görevli 16 yıllık polis memuru Zekeriya Ordu, mesai saatlerinden arta kalan vakitlerde çizdiği resimlerle ikinci sergisini açtı. Soyut çalışmaları içeren ve ‘Ana rahmindeki çocuğun karanlık dünyası’ adı verilen sergiden elde edilecek gelirin tamamı, yeni su kuyuları açılması için Afrika ülkelerine bağışlanacak.

Ordu’nun ölüm sonrası hayatı anlattığı 30 eserinden oluşan sergi Ataşehir Optimum Outlet AVM’de ziyarete açıldı. 5 Kasım’a kadar gezilebilecek sergide ölümden sonraki hayatın anlatıldığı soyut çalışmalar yer alıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce daha önce yılın sanatçısı ödülü alan Zekeriya Ordu, çocukluğundan beri resim yaptığını söylerken “Aktif olan bir şubede çalışırken resim yapmaya fırsat bulmakta oldukça zorlanıyorum. Meslektaşlarım yıllık izinlerinde tatile çıkarken bulduğum her fırsatta resim yapabilmek için evimdeki atölyeye koşuyorum.” dedi.

Sergiden el edilecek gelirin tümünü bağışlayacağını söyleyen Zekeriya Ordu, “Sergiden el edilecek gelirle su kıtlığı çeken Afrika ülkelerinde yeni su kuyuları açılması için çalışacağım. Bu konuda bölgede faaliyet gösteren bazı yardım dernekleri vasıtasıyla bu amacımı gerçekleştireceğim.” dedi.


Ataşehir Optimum
E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul      
Tel: 0 (216) 664 14 14
www.optimumoutlet.com    
www.facebook.com/optimumoutlet     
www.twitter.com/optimum_outlet

AVM, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ

ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2013, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER