Palladium Ataşehir'de Gökhan Türkmen Konseri

Gökhan Türkmen ile devam ediyor. Müzik listelerini kasıp kavuran sanatçı, 16 Aralık'ta sevenleriyle buluşacak

Palladium Ataşehir'de Gökhan Türkmen Konseri
 Palladium Ataşehir'de Gökhan Türkmen Konseri

Anadolu Yakası'nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 'Music On The Bridge' sahnesindeki konserlerine, en iyi pop sanatçılarından Gökhan Türkmen ile devam ediyor. Müzik listelerini kasıp kavuran sanatçı, 16 Aralık'ta sevenleriyle buluşacak
Anadolu Yakası’nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, 'Music On The Bridge' sahnesindeki konserlerine Gökhan Türkmen ile devam ediyor. Sanatçı 16 Aralık 2016 Cuma Günü saat 19.00'da izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Son albümü Sessiz’de bulunan şarkıları da dahil olmak üzere en sevilen şarkılarını söyleyecek olan sanatçı, etkinlik kapsamında satın alınan ve imzaladığı cdlerin satışından elde edilecek olan geliri Ege Orman Vakfı’nda Melike Turgut adına oluşturulan fidanlığa bağışlayacak.

Gökhan Türkmen’in 16 Aralık Cuma akşamı Palladium Ataşehir’de gerçekleştireceği unutulmaz konser ücretsiz olarak izlenecek.

Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan Palladium AVM’de 192 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER