ÖZGÜR AKDEMİR DİNLEYİCİLERİNİ COŞTURDU

ÖZGÜR AKDEMİR VERDİĞİ KONSERDE DİNLEYİCİLERİNİ COŞTURDU VE TAM NOT ALDI Türk Halk Müziğinin genç ve güçlü sesi ÖZGÜR AKDEMİR Kadıköy Halk Eğitimi Merkezinde geçen hafta verdiği konserde salonu dolduran dinleyicileriyle buluştu.

ÖZGÜR AKDEMİR DİNLEYİCİLERİNİ COŞTURDU
Hüzünün,halayın,çoşkunun yaşandığı bu gecede alkışlar hiç eksik olmadı.İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Sayın DOÇ.CİHAN YURTÇU'da bu gecede sahne aldı.

Kaval Sanatçısı CİHAN YURTÇU eşsiz performansıyla  dinliyicilere doyumsuz anlar yaşattı.Türk Halk Müziğine emekleri çok geçmiş ustalarıda unutmayan ÖZGÜR AKDEMİR Neşat Ertaş, Aşık Daimi,Nesimi Çimen, Hacı Taşan,Cem Karaca, Hasret Gültekin ve Kazım Koyuncu'yuda unutmayarak ölümsüz eserlerini seslendirdi.

Bu güzel türkülerle eğlenen seyirciler Armelit Halk Dansları Topluluğu ve Akçaabatlı Geleneksel Horoncular'ın gösterileri ile çoşku üst seviyelere ulaştı. Türküleri görsel shovla sergiyen ÖZGÜR AKDEMİR konser salonlarının boş olduğu bu dönemde,konserinin kalabalık ve izdihama neden olmasından dolayı memnuniyetini belirtti.

Sesiyle her bölgeye ulaşan ÖZGÜR AKDEMİR konser sonunda uzun zaman ayakta alkışlandı.Bu konserlerin devamını,daha sık olmasını isteyen seyirciler bunun sözünüde ÖZGÜR AKDEMİR'den aldılar.

HABER:HASİBE GÜR

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2012, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER