“ One More Dance- Michael Jakson Tribute” gösterisi ile anıldı.

ATEŞLİ TOPUKLAR DANS GRUBUNUN “ONE MORE DANCE- MICHAEL JAKSON TRIBUTE” DANS GÖSTERİSİ HAYRANLIK UYANDIRDI

“ One More Dance- Michael Jakson Tribute” gösterisi ile anıldı.
Pop müziğin efsane ismi Michael Jakson,  Ateşli Topuklar Dans Grubunun, 06 Ekim 2012’de CKM Konser salonunda gerçekleştirdikleri  “ One More Dance- Michael Jakson Tribute” gösterisi ile anıldı.

Uluslararası Lions Dernekleri 118-Y Anadolu Yakası Lions Kulüpleri Federasyonunun,  8 Ekim Dünya Hizmet günü Çerçevesinde,  Kadıköy Belediyesi işbirliği ile düzenledikleri etkinlik izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.



 Dünyada çoğunlukla dans ve müziği ile tanınan sanatçının, sosyal sorumluluk anlayışının, çevreye olan duyarlılığı ile muhtaç çocuklara verdiği desteğin yeterince bilinmediğine inanan  “ Ateşli Topuklar Dans Grubu”, sanatçının bu özelliğini vurgulamak üzere bu gösteriyi gerçekleştirdi.



Michael Jakson’un unutulmaz danslarını muhteşem bir koreograf ile 25 dansçı ile sahneleyen grup, sanatçının toplumsal sorumluluk anlayışını da, sanatçının yaşamından kesitlerle barkovizyon ile anlattılar.

CKM Büyük salonun tamamen dolu olduğu gösteri izleyiciler tarafından büyük beğeni kazandı.

25 Dansçıdan oluşan Ateşli Topuklar,  2009 yılında kurulmasına rağmen 2006 yılından beri birlikte projeler yürüten Michael Jackson hayranı dansçılardan oluşmaktadır. Grubun en belirgin özelliği MJ dans gösterilerine başvuran kurumsal firmaların çalıştığı, teatral öğeleri sahnelerinde barındırabilen, MJ formatında en büyük dans organizasyonlarını gerçekleştiren Türkiye’deki tek profesyonel MJ dans grubu olmasıdır. Ateşli Topuklar sahneye seyirci gözüyle baktığında “usta”ya saygının huzuru içerisinde kulise dönmektedir.



One More Dance (OMD), Michael Jackson anısına Ateşli Topuklar tarafından düzenlenen bir tribute (anma) organizasyonudur. OMD ilk olarak 2010 yılında açık alanda sahnelenmiştir. 2011 yılında ise teatral bir temayla ele alınarak organizasyon tiyatro sahnesine taşınmıştır. Bu gösteri ile MD III, daha geniş kapsamlı büyük bir gösteriyle seyircilerle buluştu.


Etkinlik sonunda gruba teşekkür eden, Lions 4. Kesim Başkanı ve Kadıköy Belediyesi Gön. Mrkz. Yönetim Kurulu Üyesi ve Kültür Sanat Sorumlusu Ln. Nesibe Müsevitoğlu, günün anısına  bir teşekkür plaketi takdim etti. Gece Michael Jakson’un unutulmaz dansları ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2012, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER