Kızılordu Korosu Sevdan Olmasa ile İstanbul’da

Rus Kızılordu Korosu İstanbul’da ücretsiz iki konser verecek. Konserde Türkçe eserler de seslendirilecek.

Kızılordu Korosu Sevdan Olmasa ile İstanbul’da
Kızılordu Korosu Sevdan Olmasa ile İstanbul’da


Rus Kızılordu Korosu İstanbul’da ücretsiz iki konser verecek. Konserde Türkçe eserler de seslendirilecek. Bunlardan biri de Erol Evgin’in unutulmaz şarkısı Sevdan Olmasa.


Kızılordu Korosu Sevdan Olmasa ile İstanbul’da iki ücretsiz konser verecek. Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu, 9 ve 11 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) konuğu olarak İstanbul’da iki konserde seyirciyle buluşacak.

2019 Türkiye Rusya Kültür Turizm Yılı etkinlikleri kapsamında, düzenlenecek konserler ücretsiz olarak izlenecek. Anadolu ve Avrupa yakasındaki konserlerin ilki 9 Mart 2019 Cumartesi saat 16.00’da Büyükçekmece’de Gazanfer Bilge Spor Salonu’nda düzenlenecek.

İkinci konser 11 Mart 2019 Pazartesi saat 20.00’de Ataşehir Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleşecek.

Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu ve İstanbullular’ın buluşması 2019 Türkiye Rusya Kültür Turizm Yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleşiyor.

Aleksandrov Rus Kızılordu Korosu koro üyeleri, orkestra, dansçı ve solistlerden oluşan 120 kişilik ekiple sahnede olacak. Daha öncede ülkemize defalarca gelmiş olan Rus Kızılordu Korosu, Türkçe söyledikleri şarkılarla da biliniyor.

Rus Kızılordu Korosu Sevdan Olmasa ile seyircinin karşısında olacak. Erol Evgin’in unutulmaz şarkısı Sevdan Olmasa, Kızılordu Korosu yorumuyla müzik severlerle buluşacak.

Kızılordu Korosu Sevdan Olmasa şarkısını daha önce de okumuştu.


Sadece bu değil elbette. İstiklal Marşı ve Çanakkale Türküsü de konserde Türkçe okunacak ‘eserler’ arasında yer alıyor.

Sovyet tarihinin en ünlü bestelerinden “Büyük Anayurt Savaşı” marşları olan Svyaşennaya Voyna ve Nesokruşimaya  Legendarnaya’dan; Katyuşa ve Kalinka’ya pek çok eser seslendirilecek.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109