Kilyos’ta müzik ve dans dolu gün batımı

Romare, Sami Baha, Levni & Sloth, Kaan Düzarat ve Dalt Wisney, 9 Temmuz Cumartesi günü Babylon Kilyos’ta gerçekleşecek

Kilyos’ta müzik ve dans dolu gün batımı
 Kilyos’ta müzik ve dans dolu gün batımı

Romare, Sami Baha, Levni & Sloth, Kaan Düzarat ve Dalt Wisney, 9 Temmuz Cumartesi günü Babylon Kilyos’ta gerçekleşecek. Red Bull Music Academy Sunset’te müzik ve dans dolu bir gün batımı için bir araya geliyor. Saat 17.00’de başlayacak olan etkinlik ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Red Bull Music Academy Sunset; Romare, Sami Baha, Levni & Sloth, Kaan Düzarat ve Dalt Wisney’i müzik severlerle buluşturuyor. Ücretsiz olarak 9 Temmuz Cumartesi Babylon Kilyos’ta gerçekleşecek etkinlikte sahneye ilk olarak Red Bull Music Academy mezunlarından Dalt Wisney sahne alacak. Synth ve bas ağırlıklı kayıtlarını Rush Hour Records (Amsterdam), Tektosag (İstanbul) ve Blacktrick (İstanbul) üzerinden yayınlamaya devam eden DJ, İstanbullu müzikseverlerle saat 17.00’de buluşacak.

Etkinliğin ilerleyen saatlerinde İstanbul müzik sahnesinde ismini duyurduktan sonra Londra’da performans sergilemeye başlayan Sami Baha sahne alacak. Hip hop ile oluşturdukları altyapıları fantezi ve arabesk tınılarıyla harmanlayan Levni & Sloth ise 19.00’da müzikseverlerle buluşacak.
Saat 20.00’de ise adını Afrika Amerikan kültürü üzerine üreten sanatçı ve yazar Romare Bearden’dan alan DJ Bearden sahnede olacak. Romare olarak tanınan sanatçı, kopyala-yapıştır kolaj çalışmaları ile tanıştıktan sonra aynı tekniği müziğe uyarlayan sanatçı gitar ve davul eğitiminin ardından Paris’e taşınıp kendi müziğini mixlemeye başladı. Üniversitede Afro Amerikan kültürü üzerine aldığı eğitim, dinlediği albümler, izlediği film ve belgesellerden ilham alan Romare, müziğini dinleyenlere bir temayı aktardığı, kullandığı altyapıların dipnot olduğu bir çeşit müzik makalesi yaratmak istediğini söylüyor. Romare, Afrika ve Amerikan sentezinden aldığı ilhamla house, elektronika ve downtempo türleri arasında dolaşıyor.
Etkinlikte son olarak da İstanbul elektronik müzik sahnesinin üretken isimlerinden, Red Bull Music Academy mezunu Kaan Düzarat sahne alacak.


Program

17:00 Kapı Açılış
17:00 Dalt Wisney
18:00 Sami Baha
19:00 Levni & Sloth (Live)
20:00 Romare
21:20 Kaan Düzarat

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109