KANSER HASTALARI İÇİN DEV ORGANİZASYON

YAŞAM GÜCÜ Gönüllüleri DERNEĞİ, KANSERLİ ÇOCUKLAR BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM KANSER HASTALARI YARARINA GÖSTERİ/KONSER DÜZENLİYOR

KANSER HASTALARI İÇİN DEV ORGANİZASYON
 KANSER HASTALARI İÇİN DEV ORGANİZASYON

YAŞAM GÜCÜ Gönüllüleri DERNEĞİ, KANSERLİ ÇOCUKLAR BAŞTA OLMAK ÜZERE  TÜM KANSER HASTALARI YARARINA  GÖSTERİ/KONSER  DÜZENLİYOR

YAŞAM GÜCÜ Gönüllüleri DERNEĞİ, kanser sürecini yaşayan kişiler ve yakınları tarafından kurulmuştur. Kanseri sevgi, moral, motivasyon ve yaşam gücü ile yendikten sonra  ‘YAŞAM GÜCÜMÜZLE YANINIZDAYIZ’ sloganıyla da  süreci yaşayanlara destek olmaktadır.

Kanseri yenen ve dernek kurucularından olan Başkan Gülçin Dilek GÜRBÜZ, hastanede tedavi gören çocukları düzenli olarak ziyaret etmekte; dernek adına dağıttığı  hediyelerin yanı sıra hastanede tedavi gören hastalara  “Yaşam Koçu ve Reiki Eğitmeni” kimliği ile gönüllü destek olmaktadır.  Dernek,  talep eden ailelere pedagog desteğini de gönüllü olarak sunmaktadır. 

Farkındalık yaratmak amacı ile “Pembe Yaşam Gücü” adında müzik grubu olan YAŞAM GÜCÜ Gönüllüleri Derneğinin, her yıl sonunda hastanede düzenlediği canlı müzik, animasyon ve sanatçıları içeren gösterilerinin sonunda çocuklara, kardeşlerine ve annelerine hediyeler dağıtılmaktadır. Yıl içinde dernek tarafından malzemeleri dağıtılan etkinliklerde,  çocuklar tarafından yapılan çalışmalar da sergilenmektedir.

Dernek tarafından kanser sürecini yaşayanlara destek olmak amacı ile Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde 6 Aralık 2015 tarihinde 14.00-17.00 saatlerinde Bale Resitali, folklor ekipleri, komedyen, Pembe Yaşam Gücü Müzik Grubu ve Gazcı Kardeşler Orkestrası -Vahit Kurt katılımı ile  gerçekleşecektir.

Kanser hastalarından  başvuran  ilk 75  kişiye bedelsiz davetiye verilecek olup;  251 adet biletten elde edilecek gelir ile 2016 yılında  hastanelerde yapılacak çalışmalara kaynak yaratmak   amaçlanmaktadır.

Gülçin Dilek GÜRBÜZ
Yaşam Gücü Gönüllüleri Dernek Başkanı

0 536 316 24 28  
[email protected]   
www.yasamgucu.org    
https://www.facebook.com/yasamgucugonulluleri
https://www.youtube.com/watch?v=dw_CirOt08Y    (tanıtım slaytı)
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER