Kadıköy Sanatçılar Derneği’nden Karma Resim Sergisi

Kadıköy Sanatçılar Derneği, Cemal Süreyya Sanat Galerisinde Karma Resim sergisi açtı.

Kadıköy Sanatçılar Derneği’nden Karma Resim Sergisi
Kadıköy Sanatçılar Derneği’nden Karma Resim Sergisi


Kadıköy Sanatçılar Derneği, Cemal Süreyya Sanat Galerisinde Karma Resim sergisi açtı.


Farklı motiflerin yağlı boya ile işlendiği 13 sanatçının 65 eserinin sergilendiği karma resim sergisi 27 Şubat akşamına kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.



Novada İş Merkezi Cemal Süreyya Sanat Galerisinde açılan Karma resim sergisinin açılışına; Ataşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan, CHP Belediye Meclis Üyeleri Sadi Özata, Merdan Özer, Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Derya Arslan ile derneğin başkan ve üyeleri katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Perihan Baykal; “Şu iyi bilinsin ki, biz Kadıköylü sanatçılar Ataşehir’de böyle bir imkânı bize tanıyan Kültür ve Sosyal İşler Müdürüne çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Ataşehir Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan’a Kadıköy Sanatçılar Derneği yönetim kurulu ve üyeleri adına özellikle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ataşehir’in denizi yok, ovası yok. Ataşehir öncelikle kültüre bakış açısıyla ayakta duruyor diyen Ataşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan; “Yani Ataşehir’i Ataşehir yapan birinci öncelik kültür ve sanata verdiği değerden geçiyor. Bu bizlerin hassan noktasıdır. Bu anlamda sanat ve kültürel faaliyetlere yardımcı olmamızın en büyük nedenidir” dedi.

Açılışa katılan Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mustafa Kemal Aldoğan, CHP Meclis Üyeleri Sadi Özata ve Merdan Özer’e sanatçı, yazar Gülseren Ağanoğlu 3. Kitabı olan “Güftelerim” şiir kitabını hediye etti.

Perihan Baykal, Gülseren Ağanoğlu, Seval Bilgin Keleş, Erendiz Timuroğlu, Gönül Sezer, Sevim Beşer, Zuhal Bilgin Eraydın, Gülgün Çetinkaya, Nilgün Dayıcioğlu, Aysun Öncü, Gülşen Gönenç, Ahmet Başoğlu, Deniz Gürkan, Sibel Kalaycıoğlu'nun hazırladığı 65 eserde ağırlıklı olarak potre, peyzaj, naturel ve serbest soyut konuların işlendiği yağlı boya eserler sergileniyor.



İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109