İSTANBUL İKİNCİ EL FESTİVALİ

ATMA DEĞERLENDİR DOĞAYA KATKIDA BULUN Projesi Kapsamında İstanbul ikinci El Festivali Düzenleniyor.

İSTANBUL İKİNCİ EL FESTİVALİ
 İSTANBUL İKİNCİ EL FESTİVALİ

ATMA DEĞERLENDİR DOĞAYA KATKIDA BULUN Projesi Kapsamında İstanbul ikinci El Festivali Düzenleniyor.

SARIYER BELEDİYESİ ve GARAJ ORGANİZASYON işbirliğinde ve SARAN HOLDİNG Radyoları RADYO MÜZİK ve RADYO SLOW TIME medya sponsorluğunda düzenlenen ATMA DEĞERLENDİR DOĞAYA KATKIDA BULUN projesi kapsamında 11-12 Haziran 2016 tarihinde saat 10:00-19:00 arası Kilyos Yeşilçiftlik Restoranın geniş bahçesinde 250'den fazla masanın yer alacağı yaza merhaba dediğimiz İstanbul İkinci El Festivaline davetlisiniz.

Ziyaretçi olarak tüm İstanbul’u aileniz, eviniz ve kendiniz için ucuz alışverişe ve çeşitli aktivitelerin olduğu eğlence dolu bir ortama bekleriz.

SİZLERİ EĞLENCE VE UCUZ ALIŞVERİŞE DAVET EDİYORUZ

-Çocuklarınız yeşil alanda, salıncak kaydırak vb oyuncaklar ile eğlenebilir,

-Siz yeşil alanda restoranın kendin pişir kendin ye hizmetinden yararlanarak piknik yapabilir ve tüm aileniz için standlardan ucuz alışveriş yapabilir

- Tüm aileniz medya sponsorumuz radyonun iki gün boyunca etkinlik alanında yapacağı müzik yayını ve çeşitli gösteriler ile eğlenebilir

Festivalde kendi yararına satış yapan masaların yanında yardım amaçlı satış yapan çeşitli derneklerin masaları da bulunacaktır. Dilerseniz bu masalarda satılması için kullanmadığınız veya 2. el ürünlerinizi bağışlayabilir veya bu masalardan alışveriş yaparak derneklere katkıda bulunabilirsiniz.

Aracı olmayanlar için iki gün boyunca Sarıyer Belediyesinin saat 10:00'dan itibaren Hacıosman metro ve etkinlik alanı arasında saatte bir ücretsiz ring aracı ziyaretçilerin kullanımına sunulmuştur. Aracı ile gelmek isteyenler için restoranın otoparkı mevcuttur.

Etkinliğimize giriş ücretsizdir ve tüm İstanbullular davetlidir.

Tarih  : 11-12 Haziran 2016 Cumartesi - Pazar
Saat   : 10:00-19:00 arası
Yer     : Yeşilçiftlik Restoran Kilyos 
Adres : Kilyos Yolu Uskumruköy Kavsağı No: 30 Sariyer/Istanabul

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2016, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER