“Igudesman & Joo” İstanbul’a Geliyor

Klasik Müziğin Dünyayı Kasıp Kavuran Çılgın İkilisi “Igudesman & Joo” İstanbul’a Geliyor

“Igudesman & Joo” İstanbul’a Geliyor
 “Igudesman & Joo” İstanbul’a Geliyor
Klasik Müziğin Dünyayı Kasıp Kavuran Çılgın İkilisi “Igudesman & Joo” İstanbul’a Geliyor

Turkcell Platinum’un ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonuyla “Turkcell Platinum Istanbul Night Flight” konserleri 15 Eylül- 29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Serinin ilk konserinde klasik müzik ve komediyi bir araya getiren şovlarıyla klasik müzikte çığır açan dünyaca ünlü Igudesman & Joo ikilisi 15 Eylül akşamı Aya İrini’de sahne alacak.


Komedi ile klasik müziği ve popüler kültürü birleştiren, eşsiz ve komik tiyatro gösterileri ile dünyayı kasıp kavuran iki klasik müzisyen, Aleksey Igudesman ve Hyung-ki Joo, şovlarıyla İstanbullulara muhteşem bir konser yaşatmaya hazırlanıyor.

YouTube'daki videolarıyla bugüne kadar 35 milyonun üzerinde izleyiciyle rekor kıran ikili, 15 Eylül akşamı“Turkcell Platinum Istanbul Night Flight” konserleri kapsamında sahne alacaklar. Popüler kültür ile birlikte klasik müziğin coşkulu enerjisini ortaya koyarak hazırladıkları şovları, ikilinin göz kamaştırıcı virtüözlüğüyle birleşecek. Şovlarında adeta bir miktar sihir de kullanan Igudesman & Joo, izleyenleri de şovun her dakikasına dahil edecek ve kahkaha dolu şahane bir müzikal konser çıkaracak.


Tarihi Mekânda Çok Özel Bir Piyano

Topkapı Sarayı’nın 1. avlusunda bulunan, dünyanın ilk müzesi olarak da bilinen ve ülkemizin en önemli tarihi büyülü yerlerinden biri olan Aya İrini’de gerçekleşecek bu eşsiz müzikal konserde Hyung-ki Joo, Zuhal Müzik’in katkılarıyla 1853 yılından beri dünyanın en iyi piyanolarının üreticisi “Steinway & Sons”ın piyanosunu kullanacak. Joo’nun virtüözlüğü ile piyanonun görkemli ve mükemmel sesi Aya İrini’nin tarihi atmosferinde tüm dinleyicileri etkisi altına alacak.

“TURKCELL PLATINUM ISTANBUL NIGHT FLIGHT KONSERLERİ” HAKKINDA

Istanbul Night Flight etkinlikleri Events Across Turkey organizasyonu ile ayrıcalıklar dünyası Turkcell Platinum ana sponsorluğunda düzenleniyor. Dünyaca ünlü yıldızlar, “Turkcell Platinum Istanbul Night Flight” konserleri kapsamında, 15 Eylül – 29 Ekim tarihleri arasında Aya İri’nin büyülü atmosferinde müzikseverlerle buluşacak.

15 Eylül Cumartesi Aya İrini Igudesman&Joo

Klasik müzikte bir çığır açan Dünyaca Ünlü ikili Aleksey Igudesman ve Hyung-ki Joo 'Turkcell Platinum Istanbul Night Flight’ konserleri kapsamında ‘And Mozart Now ’turnesiyle İstanbul dinleyicisiyle buluşuyor.


14 Ekim Cumartesi Aya İrini Berlin Senfoni Oda Orkestrası

Dünyaca ünlü Şef Jürgen Bruns yönetiminde Berlin Senfoni Oda Orkestrası ve bağlama virtüözü Erdal Akkaya ilk kez Aya İrini sahnesinde buluşacak.

28 Ekim Cumartesi Aya İrini Salut Salon

Albümleriyle sayısız ödüle sahip olan Salut Salon, dünya turnesiyle ilk kez İstanbul seyircisi ile buluşacak.

29 Ekim Pazar Aya İrini Athena / An Epic Symphony

İlk kez Senfoni Orkestrası’nın eşliğinde prömiyerini yapacak olan An Epic Symphony sahnesinde Athena, İmamyar Hasanov ve Yusuf Taşkın sahne alacak.


Turkcell Platinum ana sponsorluğunda, Events Across Turkey organizasyonuyla 15 Eylül-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek “Turkcell Platinum Istanbul Night Flight”konserlerinin biletleri ise biletix.com.tr’den ve etkinlik akşamları etkinlik gişesinden temin edilebilecek.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER