ICCI 2016 Fuarı, Enerji ve Çevre Sektörünü Bir araya Getirecek

ICCI 2016 – 22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı Ve Konferansı, 27 - 29 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

ICCI 2016 Fuarı, Enerji ve Çevre Sektörünü Bir araya Getirecek
 ICCI 2016 Fuarı, Enerji ve Çevre Sektörünü Bir araya Getirecek

Enerji sektöründe yatırımcı, tedarikçi, ekipman ve hizmet sağlayıcılarını, ulusal ve uluslararası ziyaretçi ve sektör İlgililerini buluşturan, Türkiye ve bölgenin en büyük Enerji Etkinliği ICCI 2016 – 22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı Ve Konferansı, 27 - 29 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve EPDK’nın desteği ile gerçekleşen enerji sektörünün en önemli buluşma noktası ICCI 2016 - 22.Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, endüstrinin önde gelenlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 27-29 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan ICCI Fuarı, Yenilenebilir Enerji, Kojenerasyon, Elektrik Üretimi ve Ticareti, Elektrik İletim Sistemleri, Enerji Tesislerinde Bakım, Onarım ve Servis Hizmetleri, Çevre Teknolojileri, Enerji Verimliliği, Lojistik ve IT Teknolojileri ürün gruplarında yer alan firmaları bir araya getirecek. Eş zamanlı gerçekleşecek konferanslarda ise Enerji Politikaları, Enerji Mevzuatları ve Stratejileri, Enerji Verimliliği, Tüm Enerji Teknolojileri, Ürün ve Hizmetleri gibi çeşitli konular masaya yatırılacak.
Hannover Fairs Turkey Fuarcılık Genel Müdürü Alexander Kühnel ICCI’ın; fuar, konferans ve B2B etkinliklerinin bir arada olduğu tek enerji etkinliği olduğunu ve ilk yılından bu yana Dünya’da ve Türkiye'de enerji sektörünün gelişimine katkı sağladığını iletti. Kühnel, “ICCI fuar, katılımcı ülke pavilyonları ve uluslararası satın almacı programları ile Avrupa'dan Ortadoğu ve Kuzey Afrika'ya uzanan bölgede karşılıklı olarak işbirliğini geliştirme noktasında önemli adreslerden biri. Geçtiğimiz yıl 19 ülkeden 333 firma ile Türkiye'nin yanı sıra, Avrupa, Kuzey Afrika, Asya ve Körfez ülkelerinden 13 bin 635 profesyonel ağırladık. Hedefimiz, gerçekleştirdiğimiz ulusal ve uluslararası çalışmalarla bu başarıyı her yıl bir adım daha öteye taşımak" diye belirtti.
Bu sene konferanta yer alan, uluslararası konuşmacılar ile Türkiye, Avrupa ve Afrika enerji ticareti, ulusal ve uluslararası pazarları, gündem ve gelişmelerine dair bilgiler alacak. Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Dr. Fatih BİROL’ un Dünya Enerji Sektörüne Genel Bakışı, Alman Çevre Bakanlığı Sürdürülebilir Stratejiler Genel Direktörü Dr. Harry LEHMANN, Çek Cumhuriyeti Enerji Bakan Yardımcısı Lenka KOVACOVKA Avrupa ve Türkiye arasındaki enerji ticareti ve ülke planlamalarını, Avrupa’ da Yenilenebilir Enerji Gündeminde Enerjinin Babası olarak adlandırılan Hans Josef Fell uluslararası pazarda Türkiye’ nin yeri ve yenilenebilir enerji gelişimi için potansiyel ve kaynaklarını ve Enerji alanında büyük gelişmeler gösteren ve Türkiye enerji ticaretinde son dönemde önemi hale gelen Pakistan Ulusal Elektrik Düzenleme Kurumu Başkan Yardımcısı Haroon RASHID iki ülke arasında enerji ticaretinin gelişimi ve ilerlemesine dair stratejilerini aktaracaklar.
Ayrıca sektörün önde gelen 21 derneğinin düzenlediği özel oturum ve önde gelen dünya markası enerji firmalarının katılım sağladığı, ürün, hizmet ve teknolojilerini anlattığı 20 oturum ile birlikte 3 günde 5 paralel salonda gerçekleşecek. Toplam 41 oturumda Türk Özel Sektörünün Enerji Vizyonu, Enerji Sektöründe Yeni Bir Yol Haritası Serbestleşme Sürecinde Neredeyiz ? Türkiye Enerji Politikaları, COP21 Paris Antlaşmasının Enerji Sektörüne Etkileri, Türk – Alman Enerji İşbirliği, Zorlukları ve Fırsatları, Kamu GES Projeleri, GES Tesisleri Kalite Kontrol ve Sertifikasyon, Elektrik Piyasası Kanununun 15. Yılında Perakende Satış Piyasası: Hedefler, Eksiklikler, 2023 Yaklaşırken Yerinde Üretim Yerinde Tüketim, Enerji Piyasalarında Risk Yönetimi, 5000 MW Yeni RES Kapasitesinin Türkiye Rüzgar Sektörüne Etkileri, Sürdürülebilir ve Çevreye Duyarlı Kalkınmada Hidroelektriğin Yeri ve Önemi, Türkiye’ de Elektrik İletim Sisteminin İşletme Zorlukları, Enerji Sektöründe Yabancı Yatırımlar: Üretim, Dağıtım, Ticaret, EPC ve Finans: Sorunlar, Riskler ve Başarı Öyküleri, Jeotermal Sektörüne Genel Bakış gibi tüm enerji konularının tartışılacağı Türkiye’nin ilk ve en büyük enerji platformu 22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı (ICCI 2016) geliştirilmiş konferans ve fuar konuları ile 27-28-29 Nisan 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.
29 Nisan tarihinde Türkiye’ de yer alan Yabancı Sermayeli Enerji Yatırımcıları Yönetim Kurulu Başkanlarının yer aldığı ve Türkiye enerji yatırımlarına ışık tutacak panelde yer alan RWE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Markus ENKE, EWE Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Frank QUANTE, Fichtner Türkiye Temsilcisi Uwe SIEVERS, DOOSAN Yönetim Kurulu Başkanı Metin OKTAY, Denizbank Yönetim Kurulu Başkanı Timur KOZINTSEV, DANSKE Türkiye Temsilcisi Sani TİRYAKİ Enerji Sektörü Yatırımlarının dünü, bugünü ve geleceğini mercek altına alacaklar.
Hemen ardından enerji sektörünün son dönemlerde en önemli gündem maddeleri haline gelen Yeşil Enerji, Emekli Büyükelçi / AJH International Business Relations Yetkilisi Joanna HOFMAN moderatörlüğünde IDECO, Özgül Holding, S2S IMI Enerji, Frauenhofer Güneş Enerjisi Sistemleri Enstitüsü, DANSKE Yönetim Kurulu Başkanları tarafından Türkiye için önemi ve gelişimi konusunu ele alacaklar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109