Hıdırellez Şenliği coşkuyla kutlandı

Matmazel Coco, Maçka Sanat Parkı’nda dün akşam gerçekleşen Hıdırellez Şenliklerine damgayı vurdu…

Hıdırellez Şenliği coşkuyla kutlandı
Hıdırellez Şenliği coşkuyla kutlandı

Matmazel Coco, Maçka Sanat Parkı’nda dün akşam gerçekleşen Hıdırellez Şenliklerine damgayı vurdu
Şişli Belediyesi’nin 5 Mayıs akşamı Maçka Sanat Parkı’nda düzenlediği Hıdırellez şenliğinde eğlence hayatının sivri dilli sunucusu Matmazel Coco’nun çiçekçi tiplemesi büyük ilgi gördü.

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün Maçka Sanat Parkı’nda yapılan etkinliğe gelmesi ile Hıdırellez ateşi yakıldı. Ateşten atlayan Başkan Hayri İnönü’nün doğum gününü kutlayan Matmazel Coco, Başkan İnönü’ye bir de hediye verdi. Kendi silüetinden yaptırdığı magneti hediye eden Coco, Başkan’a; “Uyandığınızda ve acıktığınızda beni görün diye size buzdolabı magnetimi hediye ediyorum.” diye espiri yaptı.


Sahneden başkanın baş harflerinden oluşan akrostiş bir şiir de okuyan Coco, Başkan Hayri İnönü’yü gülmekten kırdı geçirdi.

İşte o şiir:

Hayri İnönünüdür başkanımızın adı
Ayridir adının baş harfi
Yıllardır ne güzel yönetir belediyemizi
Rahat ettik tabii birazda
Istanbulun incisi Şişlinin Ayrisi

Başkanın geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda; “En büyük pişmanlığım çocukken enstürüman çalmayı öğrenememem” dediğini hatırlatan Coco, Hayri İnönü’ye sahnede Küçük ritim sanatçısı Küçük Sercan ile darbuka çaldırdı. “Darbuka çalmak çok zormuş” diyen Hayri İnönü’den Matmazel Coco seneye darbuka öğrenmesine dair söz aldı.

Sahneden Hıdırellez etkinliğine katılanlara teşekkür eden Başkan İnönü, birlik ve beraberlik mesajları vererek seneye yine kutlama yapacaklarını ifade etti.
Şenlikte, Matmazel Coco fotoğraf çektirme rekoru kırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109