Hadi Türkiye! İyilik İçin Koş!

147 yıldır insanlığın hizmetinde olan ve halkından aldığı güçle milyonlarca insana yardım elini uzatan Türk Kızılayı, daha fazla ihtiyaç sahibi insana ulaşabilmek için 8 Kasım 2015 tarihinde “İyilik Koşuşu” organize edecek.

Hadi Türkiye! İyilik İçin Koş!
Hadi Türkiye! İyilik İçin Koş!

147 yıldır insanlığın hizmetinde olan ve halkından aldığı güçle milyonlarca insana yardım elini uzatan Türk Kızılayı, daha fazla ihtiyaç sahibi insana ulaşabilmek için 8 Kasım 2015 tarihinde “İyilik Koşuşu” organize edecek. İyilikseverler koştukça ihtiyaç sahiplerinin yüzü gülecek.
 
Dünyanın birçok ülkesinde farkındalık yaratmak için uzun yıllardır gerçekleştirilen “İyilik Koşusu”nun startını bu yıl Türkiye’de Türk Kızılayı verecek. Ankara Kızılay Meydanı’nda gerçekleştirilecek etkinliğe bağış yapan herkes katılabilecek.
 
Harekete Geçme Sırası Sende

 
İyilik koşusunun amacı daha fazla insanı sivil toplum kuruluşlarına bağış yapmaya yönlendirmek. Bu sayede insanlar iyiliksever olduklarını göstermenin yanı sıra arkadaşlarını, yakınlarını ve vatandaşları bağış yapmaya teşvik etmiş olacak.
 
Bu yıl Türk Kızılayı tarafından organize edilecek olan İyilik Koşusu, sadece insanları harekete geçirmiş olmayacak, İyilik Koşusu bağış yapmanın önemini bir kez daha hatırlatacak.
 
Bağışlar Sayesinde Yüzler Gülecek

 
Yeni doğan bebeğini kucağına alan anneye Türk Kızılayı tarafından verilen Sevgi Bohçası, koşuya katılanların bağışları sayesinde daha fazla anneye ulaşacak.
 
Onbinlerce ihtiyaç sahibi insan, iyilik için koşanların bağışları sayesinde Kızılay Aşevlerinden sıcak yemek yiyebilecek.
 
Bağışlar sayesinde önemli bir katkı da çocuklar için olacak. Özel eğitime ihtiyacı olan çocuklar için sınıflar oluşturan Türk Kızılayı, iyiliksever koşucuların bağışları sayesinde yeni sınıflar hazırlayacak, çocukların yüzünü güldürecek.
 
İster Koş, İstersen Koştur
 
Kızılay İyilik Koşusu’na katkıda bulunabilecek eylemlerden ilki koşuda yer almak. Çünkü kayıt yaptıran herkes ödediği ücretin tamamını seçtiği projeye aktarmış olacak.
 
Koşuya katılan arkadaşı adına bağış yapanlar da İyilik Koşusu’nun kahramanı olacak.
 
Kızılay İyilik Koşusu hakkında daha fazla bilgi almak için //iyilikkosusu.com ve //blog.iyilikkosusu.com internet adreslerini ziyaret edebilirsiniz.
 
Hadi Türkiye! İyilik İçin Koş!

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER