GÖNÜL TELİMİZİ TİTRETENLER

Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği'nin 2. Geleneksel Gönül Dostları Gecesi Yeditepe Üniversitesinde Muhteşem Eserlerle Gerçekleşti.

GÖNÜL TELİMİZİ TİTRETENLER
GÖNÜL TELİMİZİ TİTRETENLER  


Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneği'nin 2. Geleneksel Gönül Dostları Gecesi Yeditepe Üniversitesinde Muhteşem Eserlerle Gerçekleşti.

Ataşehir Belediyesi Himayelerinde Yeditepe Üniversitesi katkıları ile Gerçekleşen "Gönül Telimizi Titretenler Gönül Dostları Gecesinde TRT ve Kültür Bakanlığı Korosundan emekli Tamburi ve Bastekar Fahrettin ÇİMENLİ,Kemani ve Besteker Ünal ENSARİ,Ses Sanatcısı ve Bestekar Güner DONAT'ın misafir oldukları gecede  Şef Aziz AKBULUT eşliğinde dernek üyesi Ayşe EKŞİ ile 39 Kolist Sanatcılar bir birinden güzel eserleri seslendirdiler.
Konserin 1. Bölümünde Acem Kürdi Peşrev -Bir Vefasız Yare Düştüm, Rüzgar Uyumuş Ay Dalıyor gibi eserlerin seslendirilmesi ile başladı. 
Konserin 2. bölümde ise Zeki Müren Cenap Muhittin KOZOĞLU  Muahallim Hakkı Bey gibi TSM ustatların eserleri yeniden gönüllerden söylendi.

Ataşehir Engelliler derneği'nin Ataşehir Belediye Başkanlığı Himayelerinde  bu yıl 2. sini düzenledikleri "Gönül Telimizi Titretenler Gönül Dostları Gecesi"başta TRT ve kültür Bakanlığı Devlet korosundan emekli Tamburi ve bestekar Fahrettin CİMENLİ, Kemani ve Bestekar Ünal Ensari, Ses sanatcısı ve Bestekar Güner DONAT, TSM üstatları ile Milli Eğitim şübe Müdürleri Okul Müdürleri  Siyami Ersek Hastanesi Personelleri ve hocaları, Engelli aileleri  ile STK Başkanları CHP Ataşehir Meclis Üyeleri, Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Baskan Yardımcısı Erol TEPEBAŞI,  Ataşehir Tüm Çankırılılar Derneği Yönnetimi,Yeditepe Üniversitesi Öğretim Görevlileri, ve aileler katılım yaparak müzik ziyafetine ortak oldular.
Açılış Konuşması yapan Dernek Başkanı Birol EKŞİ; bu yıl 2. sini düzenledikleri Gönül Telimizi Titretenler Gönül Dostları Gecemizin gerçekleşmesinde hiçbir katkı ve desteğini esirgemeyen Ataşehir Belediye Başkanı Sayın Battal İLGEZDİ nezdinde Ulaşım Müdürü Orhan ÇERKEZ, Sosyal İşler Müdürümüz  Battal SARIKAYA 'ya Basın Halkla İlişkiler Müdüremiz  Zeynep ÇETİNBAŞ;a Kültür Müdürümüz  Volkan ARSLAN'a  ve personellerimize yer tahsisi için Yeditepe Üniversitesi  Rektörümüze ve öğretim görevlilerimize emeği gecen tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi.
Ataşehir Belediyesi adına Meclis üyesi Sayın Süleyman KARADAĞ da kısa bir slamlama konuşması yaptıktan sonra konser devam etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER