GOLF CHALLENGE 2021 GERÇEKLEŞTİ!

3 gün süren Şahin Sucukları Golf Challenge sona erdi.

GOLF CHALLENGE 2021 GERÇEKLEŞTİ!

GOLF CHALLENGE 2021 GERÇEKLEŞTİ!

3 gün süren Şahin Sucukları Golf Challenge sona erdi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen Golf Challenge, Şahin Sucukları sponsorluğunda Kemer Country Club’da gerçekleşti. Sektörün güçlü ve uzman markası Şahin Sucukları, ikinci Golf Challenge Turnuvası 10-11-12 Haziran’da yapıldı.

Kemer Country Club’da üç gün süren turnuvaya, golf tutkunları; Flo Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ziylan, Opet Petrolcülük’ün ceo’su Fikret Öztürk, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, Serra Tokar, Seltek Group CEO’su Fehmi Zorlu, Beyhan Benardete, Şahin Sucukları Yönetim Kurulu Başkanı Salih Fazlıoğlu ve eşi Saniye Fazlıoğlu gibi isimler katıldı. Tüm gün birbirleri ile yarışarak turnuvaya renk katan golf tutkunları, sosyal mesafe kuralları içerisinde eğlenceli anlar yaşadı.

12 Haziran Cumartesi günü ödül töreni ile tamamlanan Golf Challenge’a ilgi yoğundu. Tüm sağlık tedbirlerinin uygulandığı etkinliğe 3 gün boyunca 350’ye yakın davetli katıldı. Dereceye giren isimlere kupalarını, Salih Fazlıoğlu ve eşi Saniye Fazlıoğlu, Fikret Öztürk ve Erhan Kamışlı takdim etti.

Yarışmada Ödül Alan İsimler;

27 Junior oyuncunun katıldığı “Akademi Saha” kategorisinde Ayhan Elmas ödülleri takdim etti.

1. Ömer İlhan Şahin

2. Emre Efe Duran

3. Ali Eraslan

4. Kaan Mumcu

5. Alaz Erdoğan

6. Ali Emir Uyar
 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER