Giresunlular Ataşehir'de İftarda buluştu

Ataşehir ilçesinde bulunan Ataşehir Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Dolunay Restaurant’ta iftar yemeği verdi.

Giresunlular Ataşehir'de İftarda buluştu

Ataşehir sınırları ilçesinde kurulu bulunan Giresun köy dernek başkanları ve yöneticilerinin yanında basın mensuplarının da katıldığı iftar daveti düzenledi.

Kuruluşundan bu yana her yıl düzenli bir biçimde üyelerine kahvaltı yemek organizasyonları, toplantı organizasyonları tertipleyen Ataşehir Giresunlular Derneği'nin iftar yemeğine katılım yoğun oldu

Ataşehir Giresunlular Derneğinin düzenlediği iftar yemeğinde tam bir dayanışma örneği sergilendi.

Ataşehir bölgesinde yayın yapan yerel basının büyük ilgi gösterdiği iftar yemeğinde dernek başkanı Gürbüz Ekinci misafirlerle tek tek ilgilenerek örnek bir ev sahipliği yaptı. Basın mensuplarını ve davetlileri dernek çalışmaları ve yaptıkları faaliyetler hakkında da bilgilendirdi.


 Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı işadamı Gürbüz Ekinci, yaptıkları faaliyetlere üyelerin gösterdiği ilgiden memnun olduğunu, derneğin emekleme dönemini tamamladığını geleneksel olarak verdikleri gerek kahvaltı ve gerekse, bilgilendirme amaçlı yemeliklerin yanında iftar davetlerinin bundan böyle de devam edeceğini vurguladı. Bu tür organizasyonların aynı zamanda İstanbul’un koşulları içerisinde birbirleriyle sık sık görüşemeyen hemşehrilerimizin de buluşmalarına ve hasret gidermelerine vesile olduğunu söyledi.

ATAŞEHİR GİRESUNLULAR DERNEĞİ,



Gürbüz Ekinci Başkanlığında Ataşehir Giresunlular Derneği yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Muhterem Memiş, Mehmet Kuğu, Ahmet Keçeci, Murat Tatar, Bahtiyar Çakır, Bülent K. Mustafaoğlu, Şenel Kesecek. Ali Mürsel, Nusret Karabul, Necdet Bayındır.

 

         
   


Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2012, 12:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER