“GELECEĞE IŞIK TUT” FOTOĞRAF SERGİSİ PALLADIUM ATAŞEHİR’DE!

Anadolu yakasının en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir “Geleceğe Işık Tut” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

“GELECEĞE IŞIK TUT” FOTOĞRAF SERGİSİ PALLADIUM ATAŞEHİR’DE!
 “GELECEĞE IŞIK TUTFOTOĞRAF SERGİSİ PALLADIUM ATAŞEHİR’DE!


Anadolu yakasının en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir “Geleceğe Işık Tut” isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.

Anadolu Yakası'nın en gözde alışveriş merkezi Palladium Ataşehir, yardıma ihtiyacı olan okullara dikkat çekmek için, alanında başarılı ünlü isimlerin bir araya gelerek destek oldukları proje olan “Geleceğe Işık Tut” sergisine ev sahipliği yapıyor. 26 ünlü ismin fotoğraflarından oluşan sergi, 12 Şubat'ta bitiyor
Projede, alanında başarılı 26 ünlü isim, fotoğraf sanatçısı Handan Bayram’ın deklanşörüne poz verdi. 12 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek olan serginin amacı okulların ve maddi durumu yetersiz çocukların ihtiyaçlarına cevap vermek. Bugüne kadar binlerce okul ve öğrencinin ihtiyaçlarını karşılayan Ezgi Dilan Yüksel ve Çiğdem Kaplan tarafından kurulan platform her geçen gün çığ gibi büyüyerek çalışmalarına devam ediyor.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram’da binlerce okula yardım ulaşmasını sağlayan üniversite öğrencisi iki gönüllü Ezgi Dilan Yüksel ve Çiğdem Kaplan tarafından hayata geçen proje bugüne kadar 1420 okul ve 100.000’I aşkın öğrenciyi mutlu etti. Önce kendi çevrelerinin yardımıyla başlayan Geleceğe Işık Tut projesi, ünlülerin de desteği ile çocukları mutlu etmeye devam ediyor.

Platformunun sosyal medya hesabından destek almak isteyen öğretmenler okulları ile ilgili resim paylaşarak resmin altına ihtiyaç listesini, öğrenci mevcudunu, kız erkek sayısı ve iletişim bilgilerini yazıyor ve @gelecegeisiktut instagram adresini etiketleyerek destek bekleyen okullar arasına girmiş oluyor. Sırada yardım bekleyen 400 okul var.

FOTOĞRAF SERGİSİNDE YER ALAN SANATÇILAR: Selim Bayraktar, Filiz Ahmet, Rojda Demirer, Selin Şekerci, Mehtap Bayri, Didem Balçın, Bennu Yıldırımlar, Birce Akalay, Esra Erol, Sarp Levendoğlu,Emir Berke Zincidi, Ece Belen Atrek, Aslıhan Güner, Merve Oflaz, Burak Demir, Mehmet Eren, Asuman Dabak, Gökhan Türkmen, Pelin Akil, Anıl Altan, Gül Gölge Saygı, Başak Dizer, Boğaç Aksoy, Boran Kuzum, Nihal Işıksaçan, Resul Dindar

Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında:

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan PalladiumAVM’de 192 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER