GARAJ GÜNLERİ BAŞLIYOR!

BEKLENEN İNDİRİM GÜNLERİ GELİYOR DEPOSİTE OUTLET’TE GARAJ GÜNLERİ BAŞLIYOR!

GARAJ GÜNLERİ BAŞLIYOR!
 GARAJ GÜNLERİ BAŞLIYOR!

BEKLENEN İNDİRİM GÜNLERİ GELİYOR DEPOSİTE OUTLET’TE GARAJ GÜNLERİ BAŞLIYOR!

365 gün indirimin adresi Deposite Outlet’te Garaj günleri başlıyor. 6 Nisan – 21 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve tam 3 hafta sürecek indirim günlerinde alışveriş severler istediği en trend parçalara uygun fiyatlarla sahip olacak.

Avrupa yakasının gelişim bölgesi olan İkitelli ve Başakşehir’in buluşma noktasında bulunan Deposite Outlet’in beklenen Garaj Günleri başlıyor. Ailecek bütün ihtiyaçların alınacağı ve moda severlerin dolaplarını yenilemek için bekledikleri indirim günleri birbirinden özel markalarla 3 hafta boyunca sürecek.

Yılda iki kez otopark alanında “indirim üzerine indirim” mottosuyla düzenlenen Garaj Günleri etkinliği, 6 Nisan’da başlıyor. 21 Nisan’a kadar sürecek Garaj Günleri’nde aralarında Hummel, Opmar Optik, Boyner, Bambi, Tefal gibi ünlü markaların olduğu 30’u aşkın marka inanılmaz fiyatlarla alışveriş imkanı sunacak.

Deposite Outlet, ulusal ve uluslararası Nike Factory Store, Adidas, Altınyıldız, Mavi, Boyner Outlet, Hotiç, LC Waikiki gibi seçkin markalarıyla İstanbul ve Başakşehir’in en dikkat çeken kazançlı alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor.

En özel alış veriş deneyimi için 30 milyon TL’lik yatırım

Deposite Outlet’te kazançlı alışverişin yanı sıra daha keyifli ve sosyal bir alışveriş alanı sunmak adına 30 milyon TL’lik bir yatırımla otoparkından iç dekorasyonuna, yeni çocuk oyun parkından birçok lezzetin bir arada sunulduğu yeni yemek alanının oluşturulmasına kadar büyük bir değişimden geçiyor.

Geçtiğimiz sene 100 bin üzerinde ziyaretçi ağırlayan Deposite Garaj Günleri, Zemin kat, 1.kat ve özellikle otopark alanında gerçekleştirilen yenileme çalışmalarıyla bu yıl daha keyifli bir alışveriş imkanı sunuyor.

En lezzetli mola

Ziyaretçilerin alışveriş günlerini tatlandırmak üzere restoran, cafe, büfe ve yöresel lezzetlerden oluşan mağazalarda outlet içinde yer alıyor. Köfteci Yusuf, Mambocino Caffe, Osmanlı Tulumbacısı, Simit Sarayı, Bizim Erzurum Çağ Kebabı, Mersinli Tantuni, Palmedo, Sarıyer Metro Börekçisi, Yemek Saati mağazaları hizmet verirken Starbucks çok yakında

açılmaya hazırlanıyor. Havadar ortama sahip bahçede yemek molaları, iş yemeği toplantıları ve bilgisayar başındaki mesailerde ziyaretçiler nefes molaları da verebiliyor.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109