Fenerbahçe'de Atamızı Andık

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 73. yıldönümünde Fenerbahçe Spor Kulübü ve Fenerbahçe Koleji’nde düzenlenen törenlerle anıldı.

Fenerbahçe'de Atamızı Andık

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yer alan Fenerbahçe Müzesi’nde yapılan törene Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Yüksel Günay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Yasemin Merçil, Ünal Uzun, Kulüp Genel Müdürü Serkan Acar, Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar, Mali İşler Koordinatörü Abdülkadir Kuşin, Fenerbahçe Kadınlar Platformu Eğitime Destek Komitesi Başkanı Gönül Çaylı ve platform üyeleri, Fenerbahçe Spor Kulübü altyapı takımlarından genç sporcuları ile kulüp çalışanları katıldı. Fenerbahçe Müzesi’nin girişindeki Atatürk büstünün önünde, Atatürk’ün aramızdan ayrıldığı saat olan 09.05’te sirenlerin çalınmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle sonra erdi.

Fenerbahçe Koleji öğretmen ve öğrencileri de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 73. yıldönümünde Ataşehir’de bulunan okul kampusunda düzenlenen törenle andı. Tören, saatler 09.05 i gösterdiğinde yapılan saygı duruşu ve ardından okunan istiklal marşı ile başladı. Törende Fenerbahçe Koleji öğretmen ve öğrencileri konuşmalar yaptı, şiirler okudu. Öğrencilerden kurulu koro, tören sonunda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküleri seslendirdi.

Törende bir konuşma yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Eğitim Kurumlarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Şahin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yoldan ilerlemeye devam edeceklerini söyledi. Feyziye Mektepleri Vakfı Eğitim Kurumları Genel Müdürü Erdoğan Bozdemir ile Fenerbahçe Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Ayşe Aykut ve Fenerbahçe Koleji Anadolu Lisesi Müdürü Ramiz Şahin de Cumhuriyetin kurucusu büyük lider Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini yeni nesillere en iyi şekilde öğreterek Cumhuriyete daima sahip çıkacaklarını söylediler.

 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER