FATMANUR ve ELİF KARDEŞLERDEN KAPAK TOPLAMA KAPANYASINA DESTEK VAR.

FATMANUR ve ELİF KARDEŞLERDEN KAPAK TOPLAMA KAPANYASINA DESTEK VAR.

 FATMANUR ve ELİF KARDEŞLERDEN  KAPAK TOPLAMA KAPANYASINA DESTEK VAR.
 FATMANUR ve ELİF KARDEŞLERDEN  KAPAK TOPLAMA KAPANYASINA DESTEK VAR.

Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğüne  Bağlı Şehit Öğretmen Hasan Akan İlköğretim Okulunda eğitim gören  Takdirlik öğrenci kardeşler Fatmanur USTA ve Elif USTA Kardeşler 15 Tatile girerken yine iki kere takdiri hak kazandılar.

Derslerindeki başarıyı Sosyal Sorumluluk Projesindede gösteren kardeşler, Ataşehir Engelliler Dayanışma Derneğinin Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü işbirliği içinde sürdürülen !ATAŞEHİR  TANE TANE KAPAK TOPLUYOR , ADIM ADIM ENGELLERİ AŞIYOR’ kampanyasına Sınıflarında başlatılan Okulun ve sınıfın sevilen başarılı iki kardeşlerin Derslerindeki başarı Anne Babadan gelmektesir.

 Baba Kamil USTA Ataşehir ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Şefi anne Lise öğretmeni Eğitimci ailenin başarılı kızları sınıf arkadaşlarıyla birlikte başlattıkları kapakları yine babalarına hediye ettikleri TAKDİR belgeleriyle birlikte teslim ettiler. Mutlulukları gözlerinden okunan Minik öğrencilerimiz engelli öğrenci arkadaşları için Tekerlekli Sandalye verilmesine destek olduklarından ve derslerinden başarılı TAKDİR aldıklarından iki kere takdire şahan olmuşlardır.

Dernek Başkanı Sn Birol EKŞİ , Başarılı öğrencilerimiz Fatmanur ve Elif kardeşlerimiz derslerde gösterdikleri başarılarını Babaları Sn KAMİL USTA ya en büyük hediyelerini Takdir belgesi getirerek sevindirmişler ve engelli kardeşlerini de unutmamışlar topladıkları kapaklar UMUT OLACAK ONLARA kapsamında ihtiyaç sahibi öğrenci arkadaşlarına verilmesine destek olmuşlardır. Bizlerde yönetim kurulu ve üyelerimiz adına önce Eğitimci Baba Sn Kamil USTAya ve Öğrencilerimiz Fatmanur ile Elif’e Şehit Öğretmen Hasan AKAN İLKÖĞRETİM OKULU idarecilerine Öğretmenve Öğrencilerine Şükranlarımızı sunarız idiyerek sonlandırdı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER