Engelsiz Kariyer Günleri'nde Engellilere çok iş var

% 100 istihdam hedefli Engelsiz Kariyer Günleri'17, iş arayan engelli adaylar ile engelli aday arayan firmaları bir araya getiriyor.

Engelsiz Kariyer Günleri'nde Engellilere çok iş var
 Engelsiz Kariyer Günleri'nde Engellilere çok var
% 100 istihdam hedefli Engelsiz Kariyer Günleri'17, iş arayan engelli adaylar ile engelli aday arayan firmaları bir araya getiriyor. Ulusal ve uluslararası 20 firmadan 50'den fazla insan kaynakları profesyoneli ile engelli adayların bir araya geleceği Engelsiz Kariyer Günleri'nde, iş dünyasına motivasyonu yüksek, performans ve verimliliğe olumlu katkıda bulunmak için alıcıyı ikiye kazandırmanın önü açılmış

Türkiye'nin engelli iş gücü kaynağı ve özel istihdam bürosu olarak kâr amacı gütmeden hizmet veren sosyal girişimcilik projesi ' Engelsizkariyer.com' ; Yasadikca.com ve Engelsiz Yaşam Fuarı iş birliği ile gerçekleşecek geleneksel Engelsiz Kariyer Günleri'17'de, iş arayan engelli adaylar ile engelli aday arayan firmaları bir araya getirecek. Böylelikle ülkemizdeki yaklaşık 10 milyon engelli bireyi ekonomiye katletmek, iş dünyasına girmek yüksek, performans ve verimliliğe olumlu katkı verebilecek bireyler kazandırmanın önü açılmış olacak.

4 günde 60 engelli adayı işinizin oldu


% 100 istihdam hedefli Engelsiz Kariyer Günleri ' nde sabah 10.00 ile 17.00 saatleri arasında ulusal ve uluslararası 20 firmadan 50'den fazla insan kaynakları profesyoneli ile engelli adaylar firma stantlarında mülakat için bir araya gelecek. Geçtiğimiz yıl firmalar 4 günde 60 engelli adayı işe alırken; 1 yıl içinde ile görüşmelerde elde edilen CV'ler sayesinde 100 engelli aday global ve yerel firmalarda istihdam başarıyor imza attı. Katılımcı firmalar şöyle: Apple, Teleperformance, Siemens, Ford Otosan, İTÜ ARI Teknokent, P & G, Unilever, Web Yardım, THY Türk Teknik, Aydınlı, Mavi, Henkel, Watsons, DHL, Flo, Decathlon, Medtronic, Media Markt, LC Waikiki. Bu davetin sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin engelsiz fuarı EYAFEXPO'17 kapılarını açıyor!


Alanında dünyanın en büyük 6 kuruluş yeri olan Engelsiz Yaşam Fuarı EYAFEXPO, bu yıl 30 Kasım'dan 03 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 11. Hol'de 10. kez düzenlenecek. Engelli ve Bakıcılar Kişiler İçin Yaşam Kalitesini Arttırmak Yüzlerce Ürünün Sunulması Fuarı, Teslim Son Teknolojiler de Yakından tanıma fırsatı yakalayacak. Engelsiz Yaşam Fuarı - EYAFEXPO, geçtiğimiz yıl 19 ülkeden 163 firaye, 15 bin 415 ziyaretçi ile buluşturmuştu.

EYAFEXPO, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri bir araya getirirken bir yandan da engelli bireylerin yaşadığı sorunlara somen çözümleyiciler getiren sosyal bir platform olarak öne çıkıyor. Engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran son teknoloji ürünülerin ilk kez kullanıcı ile buluştuğu EYAFEXPO, bu yıl yine çok yeni ürüne ev sahipliği yapacak. Katılımcılar; otobüs, tatil köyü, tekerlekli sandalye, ortez protez, görme engelli tableti, işitme cihazları, eğitim araçları gibi ürünlere eklendiğinde farklı kategorilerde pek çok ürünle tanışacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER