EMEKTAR HOCA Operatör Doktor ŞEREF ÜNVER EMEKLİYE AYRILDI.

EMEKTAR HOCA Operatör Doktor ŞEREF ÜNVER EMEKLİYE AYRILDI.

EMEKTAR HOCA Operatör Doktor ŞEREF  ÜNVER EMEKLİYE AYRILDI.
Yaklaşık 24 Yıl Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi"nde hastalara şifa dağıtan KBB klinik sefi Operatör Doktor Şeref Ünver 24 Yıl görev yaptığı Hastane'den emekli oldu.

Görev yaptığı hastanede sayısız başarılı ameliyata imza atan Şeref Ünver, çok sayıda da asistan yetiştirerek tüm Türkiye"nin ücra köşelerindeki hastanelerde hizmet verilmesine öncülük etti. 24 yıl görev yaptığı hastane'de gerek doktor arkadaşları, gerekse hastalarının kalbinde taht kuran Şeref Hoca'ya adeta plaket yağdı.

Hastane'nin konferans salonunda toplanan mesai arkadaşları Şeref Hoca"yı adeta plaket yağmuruna tuttular. Başhekim Prof. Dr, Hayrettin Yekeler'in bir konuşma yaptığı veda toplantısında , "Şeref Hocam 24 Yıl hastanemizde halkımıza hizmet etmiştir. Bütün hastalar ve hastane personelinin baba gibi sevdikleri ve saydıkları değerli hocamıza yaptığı katkılarından dolayı bu Plaketi arz ediyorum" dedi.

ŞEREF HOCA DUYGULANDIRDI.

Kendisi için düzenlenilen veda töreninde bir konuşma yapan Oparatör Dr. Şeref Ünver , "Ben çok zor şartlar içinde eğitim aldım. Henüz köyümüzde okul yokken köy evleri vardı; orada eğitim aldık. Daha sonra mezun olmaya yakın köyümüzde okul kuruldu ve oradan diploma aldım. Köyümüzde babamın bir arkadaşının oğlu inşaat mühendisi olmuştu ve gıpta ile bahsediyorlardı. O yıllarda benimde hayalimde inşaat mühendisi olmak vardı , yıllar sonra yolum okumak için Ankara'ya düştüğünde aldığım puanlarla Tıp fakültesine girme imkanım oldu. Seçenekler içinde yeralan KBB doktoru olmaya karar verdim, ve şimdi emekli oluyorum. Benim insanlara bir faydam dokunduysa hayır dualarını aldıysam ne mutlu bana. Beni burada yalnız bırakmadığınız için hepinize minnettarım. Benim size hakkım geçmiş ise hepinize hakkımı helal ediyorum" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER