Dore Okulları 5'nci Yılında Farkını Ortaya Koydu

DORE Okulları 24 Kasım Öğretmenler Gününü farklı bir organizasyon ile çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla kutladı.

Dore Okulları 5'nci Yılında Farkını Ortaya Koydu

Dore Okulları 5'nci Yılında Farkını Ortaya Koydu

DORE Okulları 24 Kasım Öğretmenler Gününü farklı bir organizasyon ile çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla kutladı.

Kısa adı  DORE Okulları olan Ataşehir İnönü Mahallesi’nde faaliyet gösteren Doğru ve Rasyonel Eğitim Kurumları, Profesyonel Yönetim ve Akademik Kadrosu ile 24 Kasım Öğretmenler Gününü farklı bir organizasyon ile çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla kutladı.


Deneyimli öğretmen kadrosu, analitik düşünceyi destekleyen eğitim modelleri, bireysel rehberlik hizmeti, sınava hazırlık merkezleri ve sanat, spor, kültür alanındaki faaliyetleri ile "Başarıda Altın Çağı" sloganını kullanarak hareket eden ve faaliyetlerini aralıksız büyüyerek sürdüren 2018 Yılında Ataşehir’de kurulan DORE Okulları, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Şerifali By Aksu Et Restaurant’ta düzenlediği organizasyon ile kutladı. Gecenin en büyük sürprizi ise farklı kategorilerde en iyi çıkış yapan Medya, Stk, Kültür, Sanat, Spor, Eğitim alanlarında dikkatleri üzerlerine çeken kişilere ve kurumlar ile kurum yöneticileri ve öğretmenlerine yönelik ödül töreni oldu.


Anlamlı organizasyonun sunuculuğunu ise oyuncu Özlem Yıldız üstlenirken, geceye çok sayıda davetli katıldı. Davetliler arasında; Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, Malatyalı İş İnsanları Derneği İş İnsanı ve Anadolu Yakası Temsilcisi Sadık Dönmezer, Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD) Üyeler ve Mali İşler Sorumlusu Sedat Ay, İnternasyonel İş İnsanları Derneği (İNTİSAD) Başkanı Avukat Selahattin Par, İnternasyonel İş İnsanları Derneği (İNTİSAD) Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Tülay Güneş, Barbaros Mahallesi Muhtarı Keziban Üreyil, Ataşehir Halk Eğitim Müdürü Saffet Yılmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Önder Çelik, İBB  Kayışdağı Darülaceze Müdürü Tülay Aytekin Aktaş, Darülaceze Sakinleri Emekli Öğretmenler, Film Yönetmeni ve Yapımcısı Haydar Işık, Oyuncu ve Müzisyen Ümit Acar, Oyuncu Turgay Tanülkü Adına Serkan Öztürk, Oyuncu Volkan Başaran, Gezgin ve Akademisyen Asil Özbay, Ünlü Sanatçılar Nur Ertürk, Nil Karataş ile Dore Okulları Yönetim, İdareciler, Öğretmenler ve Personellerinin yanısıra çok sayıda ulusal ve yerel basın mensubu yer aldı.

BEŞİNCİ YILIMIZI BÜYÜYEREK KUTLUYORUZ

Günün anlamına dair konuşmayı ise DORE Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Avcu gerçekleştirdi. Avcu konuşmasında; “Bu anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürlerimi sunarım. Dore Okulları çatısı altında bizlerle çalışan kıymetli öğretmenlerimizin ve eğitime gönül vermiş tüm çalışma arkadaşlarımızın öğretmenler gününü içtenlikle kutlarım. Elbette anmadan geçemeyeceğim, kuruluşumuzdan beri olduğu gibi geçen sene öğretmenler gününde de bizlerle olan, maalesef ki kısa bir süre sonra kaybettiğimiz rahmetli Süleyman Açar hocamızın da aramızda olmasa da öğretmenler gününü kutlarım. Bu gece bizleri yalnız bırakmayan değerli ailesine teşekkür eder, tekrar başsağlığı dilerim. Hocamızın mekânı cennet olsun. Böyle değerli hocalarımızla başladığımız bu yolda sizler gibi kıymetli konuklarımızla ve güçlü beyin takımımızla birlikte her geçen sene daha da büyüyerek ilerlediğimiz eğitim sektöründe bu sene beşinci yılımızı da kutlayacağız. İstanbul ve Antalya kampüslerimizden sonra bu sene kampüslerimize Manisa kampüsümüz’ü de ekleyerek her yeni eğitim öğretim dönemine daha güçlü ve başarılarla girmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Büyüme yolunda ailemize, mevcutta olduğu gibi güçlü beyinler, mesleğine adanmış öğretmenler ve eğitimcilerle devam edeceğiz. Bu ilerleyişte yıllar boyu birlikte olmayı, kutlamalar yapmayı ve başarı dolu nice öğretmenler günü geçirmemizi temenni ederim” ifadelerini kullandı.

OKUL MARŞI TANITILDI
Yönetim Kurulu Başkanı Çağrı Avcu’nun konuşmasının ardından “Dore Okulları” marşı sunum eşliğinde tanıtıldı.

ALANINDA ÇIKIŞ YAPAN İSİMLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

Konuşmanın ardından, Dore Okulları Medya, Kültür, Sanat, Eğitim ve STK Özel Ödülleri plaket takdimi gerçekleşti. Katılım ve Teşekkür Plaketleri Kategorisinde; Sunucu Özlem Yıldız,  Ataşehir Halk Eğitim Müdürü Saffet Yılmaz, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Önder Çelik, Darülaceze Müdürü  Tülay Aytekin Aktaş ve Darülaceze sakinleri emekli öğretmenlerine verildi.


Sinema, Kültür, Sanat Eğitimine Destek Ödülleri ise; Oyuncu ve Müzisyen Ümit Acar, Oyuncu Volkan Başaran, Film Yönetmeni ve Yapımcısı Haydar IŞIK, Ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Nur ERTÜRK, Ünlü Müzisyen Nil Karataş’a takdim edildi. Medya ve Eğitime Destek Ödülleri ise; Klass Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Muammer Kapucuoğlu, Lig 34 İstanbul Cup Medya Koordinatörü Şeniz Ulusoy, Show Tv Ana Haber Adına Oya Nur Kaya, (MİAD) Malatyalı İş İnsanları Derneği  Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Akdaş, (MİAD) Anadolu Yakası Temsilcisi Sadık Dönmezer, İnternasyonel İş İnsanları Derneği (İNTİSAD) Başkanı Av. Selahattin Par, İnternasyonel İş İnsanları Derneği (İNTİSAD) Kurucu Genel Başkan Yardımcısı Tülay Güneş, Oyuncu Turgay Tanülkü Adına Serkan Öztürk, Gezgin ve Akademisyen Asil Özbay’a verildi.


Ödül alan isimler günün anlamına dair eğitime, öğretmenlere ve DORE Okullarına dair dilek ve temennilerde bulundular. Plaketleri ise DORE Okulları Yöneticileri Medya, Kültür, Sanat, Eğitim ve STK Özel Ödüllerini almaya hak kazanan isimlere takdim ettiler.


Gecenin son ödülleri ise Başarı Plaketleri olarak; Dore Okulları Yönetim, Müdürler, İdari Personel ve Bölüm Başkanlarına takdim edildi. Yönetim Kurulu Başkanı S. Çağrı Avcu, Kurucu Ortaklar Kadir Çitil ve Ömer Faruk Korkmaz, Genel Müdür Seda Yüceland ile Genel Müdür Yardımcısı M. Dilşad Sarım Kütük’te geceye katılan davetlilerle yakından ilgilendiler.

İKİ SANATÇI GECEYE RENK KATTI
Gecede ünlü sanatçılar Nur Ertürk ve Nil Karataş birbirinden güzel şarkıları söylediler. Geceye katılanlar söylenen şarkılar eşliğinde doyasıya eğlenirken, gecenin finali ise Dore Okulları 5.Yıl Pastasının kesilmesi ile gerçekleşti. Geceye katılanlara günün anısına DORE Okulları’nca hazırlanan hediyeler takdim edildi. Geceye katılım sağlayanlar DORE Okulları hatıra köşesinde fotoğraf çekindiler.
 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2022, 21:13

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109