Doğa Koleji Öğrencilerinden Çok Sesli Festival

Doğa Koleji, tüm ilköğretim düzeyindeki okullara olumlu örnek ve rehber olabilmek, ilköğretim okulları arasında işbirliği ve iletişimi geliştirebilmek, müzik eğitiminde koro eğitiminin yeri ve önemini vurgulamak, ilköğretimde öğrencilere müzik sevgisi aşılayıp farklı türdeki eserleri tanıtıp sevdirmek amacıyla "Doğa Koleji 3.Korolar Buluşuyor Festivali"ni düzenledi.

Doğa Koleji Öğrencilerinden Çok Sesli Festival
Büyük bir coşku ile kutlanan etkinkik, Acarkent Doğa Koleji kampüsünde gerçekleşti.

13-14 Nisan tarihlerinde, ilköğretim okulları 1. ve 2. kademe öğrencilerinden oluşan koroların, "Güzel Yurdum" adlı ortak şarkının yanı sıra kendi belirledikleri, biri çok sesli olmak üzere iki çocuk şarkısı seslendirdikleri festivalde çocuklar, bir nevi takım çalışması olan koro performanslarını başarıyla sahnelediler.

Ataşehir Yahya Kemal Beyatlı İlköğretim Okulu ve İstanbul İnternational School'un da katıldığı festivalde, jürinin değerlendirmesi sonucunda birincilik plaketini alan Acarkent Doğa İlkokulu öğrencileri ödül olarak diz üstü bilgisayar da kazandılar. İkinci olan Sarıyer Doğa Koleji'ne ve üçüncü gelen Ataşehir Yahya Kemal Beyatlı İk Okulu'na ise dijital fotoğraf makinesi hediye edildi. Katılımcı diğer 15 okul koroları da başarı "Başarı Belgeleri"ni aldılar.

15 Nisan Pazar günü düzenlenen ödül töreninde önce dünyaca ünlü "Budapeşte Bayanlar Korosu" sahne alarak, izleyicilere muhteşem bir müzik ziyafeti sundu. Ardından ödül töreninin sonunda yapılan kokteylde koro üyesi öğrenciler, "4.Korolar Festivali"nde buluşmak üzere sözleştiler…


Doğa Koleji 3. Korolar Buluşuyor Festivali ödülleri verildi.

DOĞA KOLEJİ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2012, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER