Dikkatler Haydarpaşa’ya

Dikkatler Haydarpaşa’ya

Dikkatler Haydarpaşa’ya
Planking- Bu bir duruş grubu 101 kişi Planking yaparak (yüz üstü yatarak)  tarihi Haydarpaşa Garı’nı işaret edecek.

Facebook’taki kurdukları grup üzerinden hayata dair yaratıcı duruşlar sergilemeyi amaçlayan gençler bu kez de Kadıköy Balonu’nun arkasındaki alanda Haydarpaşa Garı’na karşı Planking yapacaklar. Hem de 101 kişilik bir grupla.

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Planking- Bu bir duruş grubu 4 Haziran ‘da Kadıköy’de toplu bir şeklide Planking yaparak tarihi kültürel çevrenin korunması adına insanlardan oluşan bir figürle uzaktan Hayadarpaşa Garı’nı işaret edecekler.

Tüm dünyada başlayan Planking çılgınlığını “tehlikesiz daha yaratıcı olabiliriz” sloganıyla ülkemize de taşıyan “Planking- Bu bir duruş” grubu tarihi kültürel çevrenin korunmasına dair mesajını iletmek için buluşuyor.

Her yanda hızla yükselen gökdelenlere rağmen 100 yılı geçen tarihi ile hala geçmişin izlerini taşıyan ve silueti ile birçok insanı büyüleyen ayrılıkların ve buluşmaların noktası Haydarpaşa Garı’na Plankingçi gençler uzaktan “Planking Saygı Duruşu”nda bulunacaklar.

Gençler duruşlarıyla Haydarpaşa Garı’nın da içinde yer aldığı bölgenin yapısını değiştirecek projeye ve geçtiğimiz aylarda çıkan bir yangınla çatısı kül olan Tarihi Haydarpaşa Garı ile birlikte İstanbul’un tarihi kültürel çevresinin korunmasına dikkat çekecekler.

Daha önce Süreyya Operası önünde AKM’nin kapalı kalmasına dikkat çekmek için Planking yapan gençler şimdi 101 kişi ile Haydarpaşa Garı’na ve İstanbul’un tarihi kültürel çevresinin korunmasına dikkat çekecekler.

Siz de benim bir duruşum var diyorsanız. Katılın!
Hepiniz Davetlisiniz...
Gelin bu işareti hep birlikte yapalım...

Buluşma Yeri: Kadıköy Balon’un arkasındaki alan
Buluşma Tarihi: 4 Haziran 2011
Buluşma Saati: 12.30

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER