COSMODERMİST açılışını 21 Ocak’ta yaptı.

Bilinçli ve doğal güzellik için doğayı ve bilimi harmanlayan COSMODERMİST açılışını 21 Ocak’ta yaptı.

COSMODERMİST açılışını 21 Ocak’ta yaptı.

Son dönemin başarılı kozmetologu olarak gösterilen Uz. Dr. Tevfik Selver’in danışmanlığında, Bağdat Caddesi’nde hizmete açılan Cosmodermist’in açılış kokteyline bir çok ünlü isim katıldı.

Açılışta; Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Küçük Hanımefendi’nin baş rol oyuncusu Cansu Tosun’a cilt bakım uygulaması yapıldı.

Bir çok bilimsel çalışma ve yayına katkı sağlayan Uz. Dr. Selver; Gül ve gülsuyu gibi doğal kozmetik ürünlerle kendi bulduğu özel bir yöntem ve geliştirmiş olduğu cihaz yardımı ile çok başarılı kozmoterapik ve aromaterapik bakım ve tedavi seçenekleri geliştirdiğini belirtti.

Başka maksatla kullanılan bir ilacı, tüylenme yan etkisinden yola çıkarak, saç kayıplarını azaltmada hatta kaybedilenleri yeniden çıkarmada kullanmayı bundan 15 yıl önce keşfettiğini belirten Selver; Bununla ilgili yaptığı uygulamalardaki başarısını bugünlerde bu ilacın sprey formlarının en çok tercih edilen ürün olması kanıtladığını sözlerine ekledi.

Açılışta ‘‘Ekip olarak; bilinçli ve doğal güzellik için doğayı ve bilimi harmanlayarak çalışmalarımıza yön vereceğiz. Doğallığın korunması en büyük sloganımız olacak’’ diyen Selver; içten tavırları ve esprileriye herkesin ilgi odağı oldu.

Uz.Dr.Tevfik Selver
Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1995 yılında mezun oldu.
Uzmanlık öncesi dönemde Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Nefroloji BD'da Hemodiyaliz Hekimliği kursunu tamamladı.
Yurtdışında kozmetoloji ile ilgili eğitimler aldı. Paris'te Société Française de Mésothérapie
kurumunda görev yaptı. Kozmetoloji biliminin duayenlerinden Dr Pistor ile çalıştı.
Türkiye'ye dönüşte farklı bir tıp alanında yeniden uzmanlık eğitimine başladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER